این ماده غذایی را یکبار بیشتر در روز بخورید حتما دیابت می گیرید

خط سلامت: بیماری دیابت یکی از بیماری های شایع است که انواعذمختلفی دارد. دلایل ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 متنوع است. تغذیه نقش زیادی در ابتلای افراد به این بیماری دارد. مصرف گوشت قرمز یکی از خوراکی هایی است که احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.

این ماده غذایی را یکبار بیشتر در روز بخورید حتما دیابت می گیرید

مصرف بیش از حد گوشت قرمز در ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 نقش مهمی دارد. کاهش مصرف گوشت قرمز موجب سلامتی بیشتر افراد و جلوگیری از برخی بیماری ها می شود.

به گزارش خط سلامت نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر بیشتری گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که کمتر مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که به طور معمول گوشت قرمز زیادی مصرف می کنند، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در آنها بیشتر است. گوشت های فرآوری شده، مانند بیکن و هات داگ، با خطر بیشتری مرتبط هستند.

محققان عادات غذایی بیش از 200000 نفر را که تا 36 سال در مطالعات طولانی مدت سلامت ثبت نام کرده بودند، ردیابی کردند و دریافتند افرادی که به طور منظم گوشت قرمز زیادی – بیش از یک وعده در روز – مصرف می کردند، به طور قابل توجهی در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار داشتند.

دکتر والتر ویلت، نویسنده این مطالعه، از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد TH Chan، می‌گوید: «وقتی به زنان و مردانی که در مقایسه با کمترین میزان گوشت قرمز مصرف می‌کردند، نگاه کردم، متوجه افزایش 50 درصدی احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 شدم. نتایج در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد.»

تشخیص اینکه آیا خود گوشت یا برخی از اجزای گوشت موجب افزایش خطر ابتلا به دیابت شود دشوار است. توضیح احتمالی دیگر این است که افرادی که گوشت قرمز زیادی مصرف می کنند چیزهای مشترک دیگری دارند که خطر ابتلا به آن ها را افزایش می دهد. به عنوان مثال، اضافه وزن یک عامل خطر کلیدی برای ابتلا به دیابت نوع 2 است.

مشخص شد که شرکت کنندگان در این مطالعه که مقادیر زیادی گوشت قرمز مصرف می کردند، شاخص توده بدنی بالاتری داشتند. آنها در مقایسه با کسانی که کمترین گوشت قرمز مصرف می کردند، کالری بیشتری مصرف می کردند و فعالیت بدنی کمتری داشتند. محققان از روش های آماری برای تنظیم متغیرهای مخدوش کننده استفاده کردند. ویلت می‌گوید: «ما دریافتیم که حدود نیمی از خطر بیش از حد مصرف گوشت قرمز با اضافه وزن بدن توضیح داده می‌شود، اما همچنان خطر ابتلا به دیابت با در نظر گرفتن وزن بدن افزایش می‌یابد.»

علل ضرر های گوشت قرمز

ویلت می گوید: شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه آهن هِم موجود در گوشت قرمز به سلول های لوزالمعده که انسولین ترشح می کنند آسیب می رساند. شواهد دیگر نشان می دهد گوشت قرمز بیش از حد مقاومت به انسولین و التهاب را افزایش می دهد. دانشمندان دانشگاه تافتز در حال تحقیق هستند که چگونه متابولیت هایی مانند TMAO که با مصرف گوشت قرمز مرتبط است، التهاب زا است.

تحقیقات دکتر سوزان دلا مونته از دانشگاه براون نشان داده است که نیتروزامین ها، ترکیباتی که با افزودن نیتریت ها به غذاها تشکیل می شوند، بیماری های مقاومت به انسولین از جمله دیابت را افزایش می دهند. نیترات ها و نیتریت ها در طول فرآیند پخت یا به عنوان راهی برای نگهداری گوشت اضافه می شوند. دلا مونته توضیح می دهد: "سپس وقتی آنها گرم می شوند و خورده می شوند، [نیترات ها و نیتریت ها] به نیتروزامین تبدیل می شوند." در سال جاری، سازمان ایمنی غذای اروپا تشخیص داد که سطح قرار گرفتن در معرض نیتروزامین در مواد غذایی باعث نگرانی سلامتی می شود . گوشت های فرآوری شده حتی سطوح بالاتری از نیتروزامین دارند.

مردم به دلیل غلظت چربی های اشباع شده، گوشت قرمز را به عنوان یک عامل خطر برای بیماری های قلبی تصور می کنند، اما ویلت می گوید نوع چربی که مردم مصرف می کنند خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. دستور العمل های غذایی ایالات متحده توصیه می کند افراد چربی اشباع شده را به 10٪ یا کمتر از کالری روزانه محدود کنند. ویلت توصیه می‌کند وعده‌های گوشت قرمز را با پروتئین‌های گیاهی مانند آجیل و سویا که دارای مقدار زیادی چربی غیر اشباع چندگانه هستند، به عنوان راهی برای محافظت در برابر بیماری‌ها جایگزین کنند.

او هشدار می دهد تعویض گوشت قرمز با غذاهایی که قند خون را بالا می برند، مانند تنقلات شیرین و فرآوری شده و نشاسته های تصفیه شده مانند نان سفید، یک استراتژی سالم نیست. او می گوید: «این امر خطر ابتلا به دیابت را کاهش نمی دهد.»

گیاهخواری

مطالعه نشان می دهد گیاهخواری در بعضی موارد در ژن ها است.

با توجه به اینکه در ایالات متحده، تنها حدود 4 درصد از مردم گیاهخوار هستند، تصور اینکه مردم گوشت قرمز را به طور کامل کنار بگذارند، واقع بینانه نیست. تارا شروت آلن، پزشک دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو، با بیماران خود در مورد مزایای کاهش مصرف گوشت قرمز صحبت می کند.

میزان مصرف گوشت قرمز

 دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده مقداری را مشخص نمی کند، اما بررسی اخیر مطالعات مشاهده ای نشان می دهد که معقول است افراد مصرف روزانه گوشت قرمز فرآوری نشده را به 50 تا 100 گرم محدود کنند برای جلوگیری از فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی. توصیه ویلت از این هم فراتر می رود. ویلت می گوید: «محدودیت حدود یک وعده در هفته گوشت قرمز برای افرادی که می خواهند سلامت و تندرستی را بهینه کنند منطقی است.»

کریستوفر گاردنر، دانشمند علوم غذایی در دانشگاه استنفورد ، با توجه به شواهد زیادی که مصرف بیش از حد گوشت قرمز را با افزایش خطر بیماری قلبی و سرطان مرتبط می‌کند، اشاره می‌کند «توصیه‌هایی برای محدود کردن مصرف گوشت قرمز، به‌ ویژه گوشت قرمز فرآوری‌ شده، ارائه شده است.»

مدت‌هاست این انتقاد وجود دارد که مطالعات اپیدمیولوژیک بزرگ، مانند این مطالعه جدید، علت و معلولی را بین مصرف گوشت قرمز و شروع بیماری مشخص نمی کند. اما معلوم شد این بهترین شواهدی است که دانشمندان دارند.

برای اثبات علت و معلول، دانشمندان باید کار آزمایی‌های تصادفی‌ سازی و کنترل‌ شده بزرگی را انجام دهند. اما گاردنر می‌گوید وقتی صحبت از مصرف غذا می‌ شود، این نوع مطالعات «هرگز انجام نخواهند شد». تا حدی به این دلیل است که آنها بسیار گران هستند و چندین دهه طول می کشد تا بیماری های مرتبط با غذا مانند دیابت نوع 2 ایجاد شود.

بنابراین اگرچه شواهد بسیار کامل نیستند، اما او می‌گوید در حال حاضر شواهد مشاهده‌ای زیادی وجود دارد که همگی به افزایش خطرات سلامتی ناشی از مصرف بیش از حد گوشت قرمز اشاره می‌کنند. او می گوید کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده به محافظت از سلامت و محیط زیست کمک می کند، زیرا دام ها گازهای گلخانه ای تولید می کنند و به تغییرات آب و هوایی کمک می کنند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان