کودکانی که در خانوادههایی با اختلافات زیاد بزرگ شدهاند، اگر والدینشان طلاق بگیرند، در روابط بزرگسالی خود بهتر عمل میکنند.
به گزارش خط سلامت فرزندان والدینی که زیاد دعوا میکنند و در عین حال متاهل میمانند، نسبت به فرزندان والدینی که با هم دعوا میکنند و طلاق میگیرند، در روابط بزرگسالی خود تعارض بیشتری را تجربه میکنند .
کنستانس گاگر، محقق از دانشگاه ایالتی مونتکلر در نیوجرسی، گفت: مفهوم اساسی این است که اگر در یک ازدواج شدیدا دچار تعارض هستید، به خاطر فرزندان با هم نمانید.
برخی از مطالعات نشان دادهاند که فرزندان والدین مطلقه بیشتر احتمال دارد خودشان طلاق بگیرند، اما کاملاً مشخص نیست که آیا این خود طلاق است یا درگیری والدین که تأثیر بیشتری بر روابط کودک داشته است. گاگر و همکارانش نتایج یک نظرسنجی ملی را که شامل نزدیک به 7000 زوج متاهل و فرزندانشان در ایالات متحده بود، تجزیه و تحلیل کردند.
والدین برای اولین بار در سال 1987 مورد بررسی قرار گرفتند. از آنها سؤالاتی پرسیده شد تا سطح تعارضات زناشویی آنها را ارزیابی کنند، از جمله اینکه چند وقت یکبار بر سر پول، وظایف خانه، همسر و سایر موضوعاتی که ممکن است به مشاجره منجر شود، اختلاف نظر دارند.
سپس بین سالهای 1992 و 1993، هم والدین و هم فرزندان مورد بررسی قرار گرفتند. کودکان باید حداقل 10 سال داشته باشند تا شامل 1952 شرکت کننده باشد. محققان همچنین بررسی کردند که چگونه تعارض والدین بین این دو نظرسنجی تغییر کرده است، از جمله اینکه آیا این زوج طلاق گرفته اند یا خیر.کودکانی که اکنون بزرگسالان 18 تا 34 ساله هستند، مجدداً بین سالهای 2001 و 2002 مورد بررسی قرار گرفتند. از شرکتکنندگان، که متاهل بودند یا با هم زندگی میکردند ، در مورد سطح شادی و تعارض آنها در رابطه فعلی سؤال شد.
تصمیمات طلاق
کودکانی که در خانوادههایی با اختلافات زیاد بزرگ شدهاند، اگر والدینشان طلاق بگیرند، در روابط بزرگسالی خود بهتر عمل میکنند.
گاگر گفت: «تحقیقاتی وجود دارد که نشان میدهد در کوتاهمدت، بچهها با طلاق والدینشان یک دوره بحرانی یک تا دو ساله را پشت سر میگذارند، اما آنها انعطافپذیر هستند و پس از آن اوضاعشان بهتر میشود.»
به گفته محققان، قرار گرفتن مداوم در معرض نزاع والدین احتمالاً چیزی است که باعث می شود روابط آینده فرزندان آسیب ببیند.
گاگر به لایو ساینس گفت: «اگر آنها دائماً در معرض درگیری باشند و والدین در کنار هم بمانند، این بدان معناست که سالهای بیشتری از سوی والدینشان در معرض درگیری هستند. او گفت: "در حالی که اگر والدین آنها طلاق بگیرند، حداقل این احتمال وجود دارد که والدین پس از طلاق کمتر دچار اختلاف شوند."
در مقابل، به نظر نمیرسد که شادی والدین بر روابط بزرگسالانه فرزندان تأثیر بگذارد - فرزندان والدینی که ازدواج شاد داشته اند لزوماً در آینده روابط شادی ندارند.برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.