این نشانه های روانی در کودکان به علت افسردگی است

خط سلامت:افسردگی را اغلب افراد یک بیماری بزرگسالان می شناسند، اما کودکان و نوجوانان نیز می توانند به افسردگی مبتلا شوند. متأسفانه، بسیاری از کودکان مبتلا به افسردگی درمان  نمی شوند زیرا بزرگسالان نمی دانند که افسرده هستند.

این نشانه های روانی در کودکان به علت افسردگی است

افسردگی در کودکان و نوجوانان متفاوت از بزرگسالان است. تحریک پذیری ویا عصبانیت از علائم شایع افسردگی در کودکان و نوجوانان است. علاوه بر این، کودکان خردسال اغلب توضیح دادن احساس خود را دشوار می دانند، در حالی که نوجوانان سعی می کنند درد عاطفی خود را از ترس قضاوت دیگران پنهان کنند.

علائم رایج افسردگی در کودکان و نوجوانان:

تغییر در اشتها یا وزن

به نظر می رسد افسرده، غمگین، گریان، یا تحریک پذیر

خستگی یا احساس کمبود انرژی

احساس گناه یا شرمندگی

مشکل بیشتر در تمرکز

از دست دادن علاقه یا لذت به فعالیت هایی که قبلاً از آنها لذت می بردید

کند شدن یا تحریک روانی حرکتی

افکار مکرر خودکشی و/یا مرگ

اختلال خواب

علاوه بر علائم فوق، برخی از کودکان شکایات جسمی مانند معده درد و سردرد، مصرف مواد و عملکرد ضعیف در مدرسه دارند.

علل

در حالی که رویدادهای استرس‌ زای زندگی، مانند طلاق، ممکن است به افسردگی کمک کند، این تنها بخش کوچکی از پازل است. بسیاری از عوامل دیگر از جمله ژنتیک نیز در ایجاد آن نقش دارند.

شیمی مغز: عدم تعادل در برخی از انتقال‌دهنده‌های عصبی و هورمون‌ها ممکن است در نحوه عملکرد مغز نقش داشته باشد که می‌تواند بر خلق و خوی و احساسات تأثیر بگذارد و خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد.

عوامل محیطی: محیط خانه پر استرس ، آشفته یا ناپایدار نیز می تواند کودکان را بیشتر در معرض افسردگی قرار دهد. طرد شدن و قلدری در مدرسه نیز ممکن است یکی از عوامل موثر در افسردگی باشد.

سابقه خانوادگی: کودکان دارای اعضای خانواده که دارای اختلالات خلقی مانند افسردگی هستند نیز در معرض خطر بیشتری برای تجربه علائم اختلالات افسردگی هستند.

استرس یا ضربه: تغییرات ناگهانی مانند جابجایی یا طلاق، یا رویدادهای آسیب زا بر افسردگی تاثیر می گذارد.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

 تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

درمان افسردگی

روان درمانی

در روان درمانی، یک متخصص سلامت روان به کودک کمک می کند تا مهارت های مورد نیاز برای مدیریت افسردگی را یاد بگیرد تا بتواند هم در خانه و هم در مدرسه عملکرد خوبی داشته باشد.

درمان شناختی رفتاری (CBT): شناسایی الگوهای افکار و رفتار منفی و جایگزینی آنها با الگوهای مثبت به بهبود خلق و خوی کودک کمک می کند.

درمان بین فردی (IPT): رویکردی که در آن درمانگران به نوجوانان کمک می کنند تا یاد بگیرند که چگونه با مشکلات رابطه ای که ممکن است به افسردگی کمک کرده یا ناشی از آن باشد، رسیدگی کنند.

افسردگی در کودکان

برای موارد خفیف افسردگی ، تغییر سبک زندگی اغلب می تواند راهی موثر برای رفع احساسات افسردگی باشد. مواردی مانند یافتن راه‌هایی برای مدیریت استرس ، انجام تمرینات بدنی منظم، استفاده از تکنیک‌های آرام‌سازی و ایجاد یک سیستم حمایت اجتماعی قوی‌تر می‌تواند به بهبود احساس کودک کمک کند.

در مورد اینکه چگونه مراقبت از بدن به ذهن کمک می کند صحبت کنید. توضیح دهید که چگونه خوردن غذای مغذی و ورزش برای سلامت روان آنها مفید است.

مطمئن شوید که فرزندتان برنامه خواب ثابتی دارد. قبل از خواب دستگاه ها را خاموش کنید و مطمئن شوید که فرزندتان هر روز در ساعت مشخصی به رختخواب می رود و از خواب بیدار می شود.

به فرزند خود بیاموزید که چگونه مشکلات را حل کند، احساسات خود را به روش های سالم مدیریت کند، و استراتژی هایی را توسعه دهد که به او کمک می کند تا با شکست و شکست کنار بیاید. در مورد سلامت روان خود نیز صحبت کنید و سالم ماندن را در اولویت خانواده خود قرار دهید.

افسردگی دوران کودکی می تواند تأثیر جدی بر زندگی کودک داشته باشد، بنابراین همیشه مهم است که مراقب علائم هشدار دهنده ای باشید که کودک شما ممکن است افسرده باشد. با فرزندتان در مورد احساسش صحبت کنید و مراقب باشید که حمایت کننده و بدون قضاوت باشید. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان