افسردگی در نتیجه مصرف برخی قرص های مکمل کاهش می یابد. مطالعات نشان داده است پیروی از یک رژیم غذایی سالم، به کاهش علایم افسردگی کمک می کند.
به گزارش خط سلامت تغذیه مناسب، بخش مهمی از سبک زندگی سالم است و احتمال ابتلا به مشکلات سلامت روان مانند: افسردگی را کاهش می دهد.
افسردگی چگونه کاهش می یابد؟
افسردگی یکی از جدی ترین بیمای های روانی است و درمان آن مستلزم مراجعه به روانشناس بالینی و پیروی از دستورات درمانی است؛ با این حال پژوهش ها نشان داده اصلاح رژیم غذایی به کنترل علایم افسردگی کمک می کند.
رژیم غذایی ضد افسردگی
یافته های پزشکی و علمی نشان می دهد افسردگی با سطح پایین منیزیم مرتبط است.
درمان افسردگی غالباً همراه با جلسات روان درمانی و دارو درمانی است با این حال مداخلات رژیم غذایی برای کاهش نشانه های افسردگی در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است.
محققان امیدوارند با استفاده از رژیم های غذایی و مکمل های غذایی بتوانند راهی برای کاهش علائم افسردگی و تسکین احساس افسردگی در افراد ایجاد کنند. بر اساس پژوهشهای صورت گرفته مواد مغذی و ویتامین هایی مانند ویتامین های گروه ب، منیزیم، اسیدهای چرب امگا ۳ ،همگی منجر به کاهش علائم افسردگی می شود .
منیزیم و افسردگی
در یک مطالعه روشن شد مصرف کم منیزیم با افسردگی در بزرگسالان رابطه معناداری دارد.
داروهای ضد افسردگی و منیزیم
مطالعه دیگری نشان داد که افرادی که هنگام مصرف داروی ضد افسردگی اقدام به مصرف منیزیم نیز میکنند مزایای بهتری را در کاهش سطح افسردگی در آنها می توان شاهد بود در یک مطالعه دیگر صورت گرفته روشن شد که سطح پایین منیزیم با علائم افسردگی مرتبط است.
این یافته ها نشان می دهد اندازه گیری سطح منیزیم ممکن است به عنوان راهی برای شناسایی افرادی که ممکن است پاسخ بهتری پس از دریافت منیزیم به کاهش علائم افسردگی داشته باشند مفید است .یکی از مهمترین مزایای مصرف منیزیم مقرون به صرفه بودن سریع عمل کردن و نداشتن اثرات جانبی است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.