زمانی که رسانه های اجتماعی وجود نداشت و گوشی های هوشمند همه گیر نبودند، جدایی از شریک عاطفی معمولا راحت تر بود. به جز برخوردهای اتفاقی یا شنیدن خبر از طریق دوستان، دسترسی به زندگی روزمره ی شریک عاطفی سابق ممکن نبود.
به گزارش خط سلامت امروزه، با وجود پلتفرم هایی مانند اینستاگرام، فیس بوک و برنامه های دوستیابی، حفظ ارتباط با یک سابق بسیار آسان تر شده است. این امر می تواند روند جدایی و گذر از آن را دشوارتر کند، به خصوص اگر هنوز از نظر احساسی به آنها وابسته باشید.
چرا باید پس از پایان رابطه، شریک عاطفی خود را بلاک کنیم؟
دلایل دیگری نیز برای مسدود کردن یا عدم دنبال کردن سابق خود در شبکه های اجتماعی وجود دارد:
کاهش وسوسه
با مسدود کردن یا عدم دنبال کردن آنها، دسترسی آنها را به پروفایل خود محدود می کنید و از دیدن فعالیت هایشان در شبکه های اجتماعی جلوگیری می کنید. این کار به شما کمک می کند تا از وسوسه ی چک کردن آنها و دچار احساسات منفی شدن کاسته شود.
محافظت از آرامش خاطر
با قطع ارتباط کامل (از نظر مجازی) می توانید ذهن خود را آرام نگه دارید و بر روی زمان حال تمرکز کنید. این کار به شما کمک می کند تا از فکر کردن به سابق خود و ساختن سناریوهای خیالی در ذهنتان جلوگیری کنید.
شروع تازه
دنبال کردن یا تعامل با سابق خود در شبکه های اجتماعی می تواند روند گذر از جدایی را طولانی تر کند. مسدود کردن یا عدم دنبال کردن آنها به شما کمک می کند تا یک مرز مشخص ایجاد کنید و شروع تازه ای داشته باشید.
امنیت
اگر رابطه شما سمی یا آزاردهنده بوده است، مسدود کردن آنها در شبکه های اجتماعی می تواند به شما احساس امنیت بدهد و از آزار و اذیت آنها جلوگیری کند.
به یاد داشته باشید هیچ راه درست یا غلطی برای گذر از یک جدایی وجود ندارد. مهمترین موضوع این است که بر روی سلامت روان خود تمرکز کنید و هر کاری که برای شما بهتر است انجام دهید اگر احساس می کنید که شبکه های اجتماعی مانع از پیشرفت شما در روند گذر از جدایی می شوند، مسدود کردن یا عدم دنبال کردن سابق خود می تواند یک گام مثبت در مسیر بهبودی باشد.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است