تحقیقات نشان داده است از جمله بیماری های روانی شایع که با تجربه درد جسمانی بیشتر رابطه دارد، افسردگی است. این اختلال خلقی با افزایش حساسیت به درد و کاهش توانایی مقابله با آن مرتبط است.
به گزارش خط سلامت علاوه بر افراد افسرده که معمولا دردهای جسمی را شدیدتر و طاقتفرساتر تجربه می کنند؛ برخی دیگر از اختلالات روانی نیز با دردهای جسمانی رابطه دارد که در این مطلب بعه معرفی آن ها می پردازیم.
کدام دسته از بیماران روانی، درد جسمانی بیشتری را تجربه می کنند؟
اختلالات اضطرابی: اضطراب نیز میتواند باعث افزایش حساسیت به درد و تشدید علائم درد شود. افراد مضطرب ممکن است به طور مداوم نگران درد خود باشند و در مدیریت آن مشکل داشته باشند.
اختلال استرس پس از سانحه (PTSD): افراد مبتلا به PTSD اغلب دردهای جسمی را به عنوان بخشی از علائم خود تجربه میکنند. این دردها میتوانند ناشی از آسیبهای جسمی مرتبط با رویداد تروماتیک باشند یا به طور غیرمستقیم ناشی از اثرات روانشناختی PTSD باشند.
اختلالات شخصیت: برخی از اختلالات شخصیت، مانند اختلال شخصیت مرزی، میتوانند با افزایش درد و حساسیت به آن همراه باشند. افراد مبتلا به این اختلالات ممکن است از رفتارهای خودآزاری برای مقابله با درد عاطفی استفاده کنند که میتواند منجر به درد جسمی بیشتر شود.
سوء مصرف مواد: سوء مصرف مواد میتواند باعث درد جسمی به دلیل اثرات مستقیم مواد بر بدن و همچنین به دلیل اثرات غیرمستقیم مانند سوء تغذیه و کمبود مراقبت از خود شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.