آیا سندرم آشیانه خالی را همه تجربه می کنند؟

خط سلامت: سندرم آشیانه خالی، مجموعه علایمی را دربر می گیرد که والدین در سنین میانسالی به دنبال ترک خانه توسط فرزندان آشکار می شود. احساس غم، اندوه، نوستالژی، اضطراب و ... از احساسات طبیعی در این دوران هستند.

 آیا سندرم آشیانه خالی را همه تجربه می کنند؟

نکته جالب در رابطه با سندرم آشیانه خالی این است که همه افراد، این سندرم را با علائم منفی تجربه نمی‌کنند.

به گزارش خط سلامت در حالی که برخی از افراد ممکن است غم، تنهایی و  از دست دادن حس هدفمندی را تجربه کنند، برخی دیگر ممکن است این دوران را به عنوان فرصتی برای تمرکز بر خود، بهبود روابط و پیگیری علایق جدید ببینند.

آیا همه سندرم آشیانه خالی را به یک شکل تجربه می کنند؟

تجربه هر فرد از سندرم آشیانه خالی به عوامل مختلفی از جمله شخصیت، سابقه خانوادگی، نحوه مقابله با تغییرات و سیستم حمایتی آنها بستگی دارد.

چند نکته مهم که در رابطه با سندرم آشیانه خالی باید به خاطر داشته باشید

طبیعی است که احساسات منفی مختلفی داشته باشید. 

هر کس به گونه خود با این تغییر کنار می‌آید. هیچ راه درست یا غلطی برای تجربه سندرم آشیانه خالی وجود ندارد.

مراقب خودتان باشید. مطمئن شوید که به اندازه کافی غذا می‌خورید، می‌خوابید و ورزش می‌کنید. همچنین زمان‌هایی را برای استراحت و انجام فعالیت‌هایی که از آنها لذت می‌برید، اختصاص دهید.

با همسرتان صحبت کنید. اگر با همسرتان زندگی می‌کنید، مهم است که در مورد احساسات خود در مورد سندرم آشیانه خالی با او صحبت کنید. می‌توانید با هم راه‌هایی برای مقابله با این تغییر و حفظ صمیمیت در رابطه خود پیدا کنید.

با فرزندان تان در ارتباط باشید. حتی اگر فرزندانتان از خانه دور شده‌اند، همچنان می‌توانید با آنها در ارتباط باشید. از طریق تلفن، پیامک، ایمیل یا تماس تصویری با آنها صحبت کنید.

به دنبال حمایت باشید. اگر در کنار آمدن با سندرم آشیانه خالی مشکل دارید، از دوستان، خانواده یا یک درمانگر کمک بگیرید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان