هوش چگونه بر ما تأثیر می گذارد؟
به گزارش خط سلامت تحقیقات نشان داده است هوش (IQ ) به طور کلی با نتایج مثبت زندگی از جمله سلامت و طول عمر ، عملکرد شغلی و درآمد بزرگسالان ارتباط قوی دارد.
عوامل موثر بر هوش در یادگیری چیست؟
در طول رشد کودک، عواملی که به هوش کمک می کند شامل محیط خانه و فرزندپروری، آموزش و در دسترس بودن منابع یادگیری و مراقبت های بهداشتی و تغذیه است .
هوش قابل تقویت کردن و ارتقا دادن است. یکی از علل تاثیر گذار در یادگیری هوش است.
در این مطلب به بررسی انواع هوش و روش ای ارتقای آن پرداخته شده است.
تاثیر هوش بر یادگیری
هیچ فردی کم هوش نیست. استعدادهایی در تمام افراد وجود دارد که بنا به آموزشهایی که دریافت می کند و محیطی که در آن رشد می یابد، سطوح و شکل های مختلفی به خود می گیرد.
باهوش شدن محصول پرورش استعداد های فردی است. هوش دارای انواع مختلفی است. هوش هیجانی یک چیز است و هوش علمی چیز دیگر.
هوش هیجانی یعنی هوشی که به واسطه آن، فرد واکنش های موثر و درستی نسبت به وقایع مختلف از خود بروز دهد. در واقع، کسی که هوش عاطفی یا هیجانی بالایی دارد، شناخت بهتری از عواطف و احساسات خود دارد. اما کسانی که هوش علمی دارند، به واسطه این نوع از هوش دروس علمی و آکادمیک را خوب یاد می گیرند.
نقش انواع هوش در یادگیری
هوش دارای انواعی است. هوش هیجانی افراد را به مدیریت صحیح رفتار ها و واکنش ها وا می دارد و ضریب هوشی بالا باعث می شود تا تحلیل در مسائل علمی بهتر شود.
یادگیری وابسته به عوامل مختلفی است. زمینه ها و موضوعی که افراد قرار است، یاد بگیرند در نیاز به میزان هوشی که باید داشته باشند، اثرگذار است.
هوش قابل ارتقا است
هوش قابل تقویت کردن است. اگر افراد شنونده خوبی باشند و دقیق به همه چیز نگاه کنند، به راحتی هوش هیجانی را در خود تقویت می کنند. افزایش مطالعه و قرارگرفتن در جریان اخبار روز افراد را هوشیار تر و هوشمند تر می کند.
برای تقویت هوش علمی و بالا بردن ضریب هوشی تقویت حافظه مفید است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.