جدیدترین تحقیقات نشان می دهد فعالیت های حرکتی شایع در کودکان بیش فعال و جنب و جوش بیش از حد یا کوبیدن پاها به زمین و بی قراری پاها، ارتباط مستقیم با چگونگی به خاطر آوردن اطلاعات و انجام وظایف پیچیده ذهنی دارد .
به گزارش خط سلامت معمولا والدین این کودکان از رفتارهای تکانشی و بدون کنترل فرزندان شان شکایت داشته که به افت تحصیلی و مشکلات عدیده در زمینه یادگیری و ارتباطات متقابل می انجامد .
بیش فعالی به الگویی پایدار با نشانه هایی از قبیل توجه نداشتن و مشکلات رفتاری اطلاق می شود .
علائم بدنی بیش فعالی
فعالیت فیزیکی و ذهنی
در پژوهش های انجام شده ، مشخص شد ، درصد زیادی از کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه بیش فعالی هنگام انجام حرکات فیزیکی مانند بازی با توپ یا دوچرخه سواری بهتر از عهده انجام تکالیف کلاسی، ازمون و حل مسئله بر می آیند .
در واقع اتفاق افتادن دو فرآیند کار فیزیکی و فعالیت های ذهنی به طور همزمان در مهار برانگیختگی این کودکان پرجنب و جوش نقش مهمی را ایفا می کند .
عبارت های ممنوع
از سوی دیگر بسیاری از پژوهشگران معتقدند ، کودکان بیش فعال در اندیشیدن و حل مسئله ناتوان نیستند ، بلکه قدرت تکانشی آن ها باعث می شود ، پیش از آنکه زمانی را به فکر کردن اختصاص دهند ؛ عمل می کنند .
از این رو استمرار و پافشاری والدین یا مربیان برای آرام نگه داشتن کودک و استفاده از عباراتی مانند گوش کن ، آرام بنشین ، تمرکزداشته باش ، توانایی کودک را برای یادگیری و تمرکز مختل می کند .
تکنیک آموزش به بیش فعال ها
از این رو محققان باید روش جدیدی را برای مقابله با کودکان بیش فعال ارائه می دهند . آن ها معتقدند ، باید به کودکان اجازه داد تا با انجام حرکات فیزیکی و برانگیختگی های اضافی که مخصوص بیش فعال ها است ، انرژی شان را تخلیه کنند و سپس به انجام تکالیف و فعالیت های ذهنی بپردازد .
در واقع انجام همزمان یا نزدیک به هم تکالیف و جنب و جوش های فیزیکی ؛ مشکلات توام با بیش فعالی از قبیل شکست تحصیلی؛ طرد شدن توسط همسالان و تضاد ورزی و اختلال رفتار ارتباطی را کاهش می دهد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.