تفاوت شخصیت درونگرا و برونگرا چیست؟
به گزارش خط سلامت درونگراها از تنها بودن، گذراندن وقت در فضای خود و تفکر در افکار و احساسات خود لذت می برند، در حالی که برونگراها از محاصره شدن در میان مردم، تعامل با دنیای بیرون و به اشتراک گذاشتن افکار و احساسات خود با دیگران لذت می برند.
افراد درونگرا معمولا ساکت، خوددار و متفکر هستند. آنها به دنبال توجه خاص یا درگیری در مسائل اجتماعی نیستند، زیرا این مسائل منجر به خستگی و کاهش انرژی روانی افراد درونگرا می شود.
ویژگی های شخصیتی افراد درونگرا و برونگرا
افراد درونگرا و برونگرا ویژگی های شخصیتی و رفتاری متفاوتی را از خود نشان می دهند.
افراد درونگرا، ساکت، خوددار و متفکر هستند؛ از طرفی افراد برونگراها، دقیقا برعکس درونگراها هستند. برونگراها معمولاً به عنوان کسانی که مجالس را خودمانی و صمیمی می کنند، توصیف میشوند. آنها به دنبال برقراری ارتباط و افزایش تعداد دوستان هستند.
تاریخچه شناسایی افراد درونگرا و برونگرا
روانشناس معروف، کارل یونگ، اولین کسی بود که تیپ شخصیتی درونگرا و برونگرا را دو را در سال ۱۹۶۰ توصیف کرد. به نظر یونگ افراد بر اساس این که چگونه انرژی خود را بازیابی میکنند، به دو دسته افراد درونگرا و برونگرا تقسیم می شوند. درونگراها، محیطی با حداقل شلوغی را ترجیح میدهند و معمولا، برای بازیابی انرژی، به تنهایی نیاز دارند.
ترکیبی از برونگرایی و درونگرایی
امروزه مشخص شده است هیچ کدام از دوتیپ شخصیت درونگرا و برونگرا، مطلق نیستند. یعنی اکثر افرادی که به عنوان درونگرا شناخته می شوند، عناصری از برونگرایی را در شخصیتشان دارند.
این افراد ممکن است دوست داشته باشند روی صحنه اجرا کنند یا در جشنها شرکت کنند. برونگراها نیز ممکن است گاهی اوقات تنهایی را دوست داشته باشند.
ویژگیهای شخصیتی افراد درونگرا
بعضی از ویژگیهای شخصیتی افراد درونگرا را شرح میدهیم:
فرد درونگرا ترجیح میدهدبا خودش وقت بگذراند
دورههای تنهایی برای سلامت و شادابی یک فرد درونگرا ضروری هستند. درونگراها معمولا از خواندن، باغبانی، نوشتن، صنایع دستی، فیلم دیدن یا هر فعالیتی که به تنهایی انجام میشود لذت میبرند.
ارتباطات اجتماعی فرد درونگرا را خسته میکند
افراد درونگرا میدانند چی زمانی انرژیشان تمام شده و نیاز به استراحت دارند. این به این معنی نیست که همه درونگراها محفلی مانند یک جشن را پیش از این که تمام شود، ترک میکنند.
یک فرد درونگرا ممکن است دقیقا به اندازه یک فرد برونگرا، از حضور در مهمانی و جشن لذت ببرد، اما در پایان، درونگراها نیاز دارند اوقاتی را در تنهایی استراحت کنند، تا انرژی خود را باز یابند.
فرد درونگرا ترجیح میدهد تنها کار کند
انجام یک پروژه گروهی برای فرد درونگرا طاقتفرسا و زننده است. درونگراها معمولا وقتی تنها هستند به بهترین شکل کار میکنند. تنهایی به آنها کمک میکند عمیقا تمرکز کنند و کاری با کیفیت بالا تولید کنند.
این به این معنی نیست که درونگراها نمیتوانند با دیگران خوب کار کنند؛ بلکه آنها صرفا ترجیح میدهند با دوری از دیگران، بر کارشان تمرکز کنند تا بهترین نتیجه را بگیرند.
فرد درونگرا تعداد محدودی دوست نزدیک دارد
حلقهی کوچک دوستان برای یک فرد درونگرا به این معنی نیست که آنها نمیتوانند دوست پیدا کنند یا دوست ندارند که ارتباط اجتماعی برقرار کنند.
در حقیقت افراد درونگرا از صحبت با مردم و آشنا شدن با دیگران لذت میبرند. براساس تحقیقات، افراد درونگرا، دوستیهای با کیفیت بالا را کلیدی شادی می دانند.
فرد درونگرا معمولا به بیتوجهی میشود
افراد درونگرا معمولا با بیتوجهی یا اجتناب از روبه رو شدن با مشکلات، از یک موقعیت فرار میکنند. اگرچه از نظر تکاملی، چنین رفتاری یک مکانیسم تضمین کننده بقا است، ولی چنین رفتارهایی برای دیگران آزار دهنده است.
شما نوشتن را به حرف زدن ترجیح میدهید
فرد درونگرا ترجیح میدهد افکارش را بنویسید تا این که بخواهد در مورد آن صحبت کند. فرد درونگرا ترجیح میدهد قبل از پاسخ دادن به سوالی فکر کند.
فرد درونگرا حساس تر از سایر افراد است
تحقیقات نشان میدهد احتمال ابتلا به افسردگی برای درونگراها بیشتر است. تحقیقی دیگر نشان میدهد درونگراها به اندازه برونگراها احساس شادی نمیکنند. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.