تاثیر بچه دار شدن بر رابطه و ازدواج

خط سلامت: زوج‌هایی که به والدین تبدیل می‌شوند معمولاً بیشتر دچار تعارض می‌شوند و رضایت کلی از رابطه آنها کاهش می‌یابد . این نه تنها به کمبود خواب نسبت داده می شود، بلکه به کاهش زمان و پول نیز مربوط می شود.

تاثیر بچه دار شدن بر رابطه و ازدواج

چگونه تولد نوزاد بر رابطه زن و شوهر تأثیر می گذارد؟

به گزارش خط سلامت والد شدن اغلب بر روابط فشار وارد می کند، صرف نظر از اینکه قبلاً چگونه بوده اند . بخشی از مشکل این است که شما خسته هستید و زمان بسیار کمتری برای گذراندن با دوستان، خانواده یا شریک زندگی خود نسبت به قبل از تولد نوزاد دارید.

تاثیر بچه دار شدن بر رابطه 

محققان با مقایسه زوج‌های دارای فرزند و بدون فرزند دریافتند که میزان کاهش رضایت از رابطه برای زوج‌های دارای فرزند تقریباً دو برابر بیشتر از زوج‌های بدون فرزند است .

 یکی از مهم ترین عواملی که کیفیت رابطه زوجی را تحت تاثیر قرار می دهد، تولد فرزند است.

تاثیر تولد بر کیفیت رابطه 

طبق تحقیقات67 درصد از زوجین تا سه سال پس از تولد فرزند، کاهش رضایت از رابطه را گزارش می دهند؛ افزایش فراوانی و شدت تعارض های زوجی معمولا حدود سه سال پس از تولد فرزند به چشم می خورد.

تاثیر زن و شوهرها روی یکدیگر

تولد فرزند کیفیت رابطه زوجی را تحت تاثیر قرار می دهد.

افسردگی پس از زایمان یکی شایع ترین اختلالاتی است که یک مادر، پس از بچه دار شدن تجربه می کند. میزان رضایت از رابطه عاشقانه، تا حد زیادی تحت تأثیر سلامت روان شریک زندگی، قرار دارد؛ بطوری که اگر مادر افسردگی پس از زایمان را تجربه کند، خطر افسردگی پدر تا 50 درصد افزایش می یابد.

رابطه صمیمی زوجین بایکدیگر به عنوان یک عامل خطر یا محافظت کننده در برابر افسردگی پس از زایمان عمل می کند. تحقیقات نشان می‌دهد، روابط همراه با خشونت، یکی از مهم ترین دلایل افسردگی پس از زایمان است.

رابطه والدینی در مقابل رابطه زوجی

زوج ها اغلب رابطه عاشقانه خود را با شریک زندگی، پس از تولد فرزند از دست می دهند. زن و شوهر پس از آنکه نقش پدر و مادری را می پذیرند، درگیر وظایف روزمره والدینی می شوند. در دوران پس از زایمان و اوایل والدینی، رابطه زوجین مستلزم تلاش بیشتری جهت حفظ صمیمیت است تا در معرض خطر قرار نگیرد و فراموش نشود.

رابطه جنسی و صمیمیت

محدودیت های فیزیکی برای رابطه جنسی حداقل تا شش هفته پس از تولد فرزند وجود دارد. توجه به این نکته مهم است که تحقیقات نشان می دهد برخی از زنانی که زایمان می کنند سابقه خشونت خانگی دارند. سابقه خشونت، یکی از عوامل خطرزا برای ترومای هنگام تولد است که می تواند بهبود رابطه با شریک زندگی را پس از تولد فرزند دشوار کند.

با آگاهی از حساسیت رابطه زوجی بعد از تولد فرزند، بهتر می توان این دوره عاطفی مهم را مدیریت کرد. به یاد داشته باشید که تولد فرزندان، منجر به افزایش انرژی و نشاط محیط می شود. با فرزندان خود همراه شوید و هر روز بیش از پیش به همسر خود و رابطه زوجیتان عشق بورزید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00