افراد موفق به نظر می رسد سخت کار نمی کنند، در هنر کارآمدی تسلط پیدا کرده اند. آنها عاداتی ایجاد کرده اند که بهره وری آنها را به حداکثر می رساند و در عین حال تلاش را به حداقل می رساند.
به گزارش خط سلامت موفقیت در میزان کاری که انجام می دهید نیست بلکه در عادت هایی است که پرورش می دهید. مهم هوشمندانه کار کردن است نه سخت کار کردن.
در این مقاله 10 عادت افراد موفقی را که به نظر می رسد هرگز سخت کار نمی کنند را با شما به اشتراک می گذاریم. به یاد داشته باشید، این ها میانبر یا راه حل های سریع نیستند؛ عادات ساده و در عین حال قدرتمندی هستند که می توانند زندگی شما را متحول کنند.
افراد موفق اولویت بندی می کنند
یکی از عادات کلیدی افراد موفقی که به نظر می رسد سخت کار نمی کنند این است که اولویت بندی می کنند. این در مورد انجام همه چیز نیست. این در مورد انجام کارهای مهم است.
آنها درک می کنند برخی فعالیت ها ارزش و نتایج بیشتری نسبت به سایرین دارند. بنابراین، آنها زمان و انرژی خود را روی آن وظایف پر تاثیر متمرکز می کنند، در نتیجه بهره وری خود را بدون نیاز به تلاش بیشتر به حداکثر می رساند.
هنگامی که با لیست طولانی از وظایف روبرو می شوید، اولویت بندی را به خاطر بسپارید. از خود بپرسید کدام وظایف بیشترین تأثیر را خواهند داشت و تلاش خود را در آنجا متمرکز کنید. به هر حال، موفقیت به این است که هوشمندانه کار کنید، نه سخت.
ذهن آگاهی را تمرین می کنند
افراد موفق فقط از نظر جسمی حضور ندارند، بلکه از نظر روحی نیز حضور دارند. آنها کاملاً درگیر هستند و از کاری که در حال حاضر انجام می دهند آگاه هستند. این به آنها اجازه میدهد تا وظایف را با کارایی بیشتری انجام دهند، تصمیمهای بهتری بگیرند و در نهایت در حالی که کمتر کار میکنند، به دستاوردهای بیشتری برسند.
ذهن آگاهی برای این افراد فقط یک تمرین نیست، بلکه یک روش زندگی است. همانطور که کارشناس معروف ذهن آگاهی، جان کابات زین زمانی گفت: "ذهن آگاهی پذیرش آگاهانه و متعادل تجربه فعلی است. این پیچیده تر از این نیست. دریافت لحظه حال است، خوشایند یا ناخوشایند، درست همانطور که هست، بدون اینکه به آن بچسبد یا آن را رد کند.»
با تمرین ذهن آگاهی، شما نیز می توانید کارایی و بهره وری خود را افزایش دهید و در نتیجه بدون نیاز به تلاش بیشتر به موفقیت برسید. همه چیز در مورد حضور کامل و پذیرش اینجا و اکنون است.
خودآگاهی را پرورش می دهند
یکی دیگر از عادت های مهم افراد موفقی که سخت کار نمی کنند، خودآگاهی است. آنها نقاط قوت، ضعف و نحوه عملکرد بهتر خود را درک می کنند. این دانش به آنها اجازه می دهد تا منابع خود را به نحو احسن تخصیص دهند و از مبارزات غیر ضروری اجتناب کنند.
با پرورش خودآگاهی، می توانیم نیازها، انگیزه ها و واکنش های خود را بهتر درک کنیم. این درک می تواند به ما کمک کند تا با همسو کردن اقدامات خود با ماهیت و پتانسیل واقعی خود، هوشمندانه تر کار کنیم، نه سخت تر.
موفقیت بسیار بیشتر به شناخت خود است تا خسته کردن خود. دنیای درونی خود را کاوش کنید، خودآگاهی را در خود پرورش دهید و خواهید دید که موفقیت بسیار آسان تر به دست می آید.
به طور منظم استراحت می کنند
افراد موفقی که سخت کار نمی کنند اهمیت استراحت را درک می کنند. آنها می دانند که استراحت های منظم می تواند به آنها کمک کند تا سطح بالایی از بهره وری را بدون خستگی حفظ کنند.
همانطور که مخترع معروف، توماس ادیسون زمانی گفت: "نبوغ یک درصد الهام و نود و نه درصد عرق است." با این حال، نکته کلیدی این است که تعریق را با استراحت متعادل کنید.
این افراد موفق اغلب از تکنیک هایی مانند تکنیک پومودورو استفاده می کنند، جایی که برای مدت زمان مشخصی (معمولاً 25 دقیقه) کار می کنند، سپس یک استراحت کوتاه (حدود 5 دقیقه) انجام می دهند. این به آنها کمک می کند تمرکز و سطح انرژی خود را در طول روز حفظ کنند.
اگر متوجه شدید که ساعتهای طولانی بدون استراحت کار میکنید، مکثهای کوتاه را در برنامه روزانه خود بگنجانید. بایستید، کمی کشش دهید، شاید کمی قدم بزنید. این تنبلی نیست - هوشمندی است و می تواند به طور قابل توجهی بهره وری شما را در دراز مدت افزایش دهد.
آنها کار خود را با ارزش های اصلی خود هماهنگ می کنند
یکی از عادات کلیدی که در افراد موفقی که سخت کار نمی کنند متوجه شده ایم این است که کار خود را با ارزش های اصلی خود هماهنگ می کنند. وقتی کار شما بازتاب چیزی است که عمیقاً به آن اعتقاد دارید، دیگر شبیه "کار" نیست. تبدیل به یک علاقه، یک ماموریت می شود.
Jeanette Brown مربی انتقال زندگی تمرین بسیار خوبی دارد تا به شما کمک کند ارزش های اصلی خود را تعریف کنید. تمرین او برای تعیین ارزشهای شما نقطه شروع خوبی برای درک آنچه واقعاً برای شما مهم است خواهد بود.
برای درک خود و ارزش های اصلی خود کمی زمان بگذارید. کار خود را با این ارزش ها هماهنگ کنید، خواهید دید که موفقیت آسان تر به دست می آید و احساس رضایت بیشتری می کند.
به طور مؤثر تفویض اختیار می کنند
افراد موفقی که سخت کار نمی کنند، به هنر تفویض مسلط شده اند. آنها درک می کنند که نمی توانند و نباید همه کارها را خودشان انجام دهند.
آنها نقاط قوت خود را می شناسند و روی کارهایی تمرکز می کنند که با این نقاط قوت همسو باشد. وظایفی که خارج از حوزه تخصص یا علاقه آنهاست را به دیگرانی که مناسب تر هستند محول می کنند.
تفویض اختیار برای شانه خالی کردن از مسئولیت نیست؛ به حداکثر رساندن کارایی و بهره وری است.
یک راه ساده برای شروع تفویض اختیار بیشتر، شناسایی وظایفی است که از آنها لذت نمی برید یا در آنها مهارت ندارید. ببینید آیا کسی وجود دارد که می تواند آنها را بهتر یا سریعتر انجام دهد. به این ترتیب، می توانید زمان و انرژی خود را برای کارهایی که در آنها عالی هستید و از انجام آنها لذت می برید آزاد کنید.
افراد موفق با نقاط قوت خود بازی می کنند و بقیه را واگذار می کنند.
مدیتیشن روزانه
یکی از عادتهایی که به طور مداوم در افراد موفقی که سخت کار نمیکنند ظاهر میشود، مدیتیشن روزانه است.
مدیتیشن ابزاری قدرتمند برای تقویت تمرکز و هوش هیجانی است. به آرامش ذهن، کاهش استرس و افزایش بهره وری کمک می کند.
به عنوان کسی که روزانه مدیتیشن می کند، می توانم قدرت دگرگون کننده آن را تأیید کنم. این به من کمک می کند تا برای مقابله با چالش های روز، متمرکز، متمرکز و مجهزتر بمانم.
شروع یک تمرین مراقبه نباید پیچیده باشد. می تواند به سادگی چند لحظه در روز برای نشستن آرام، تمرکز بر نفس و رها کردن هر گونه افکار مزاحم باشد.
به یاد داشته باشید که موفقیت فقط به کاری انجام می دهید نیست. آنچه شما در استراحت هم انجام می دهید مهم است. برای مدیتیشن روزانه وقت بگذارید تا تفاوتی که می تواند در زندگی شما ایجاد کند را ببینید.
ذهنیت مثبت خود را حفظ می کنند
داشتن ذهنیت مثبت یکی دیگر از عادت های مهم افراد موفقی است که سخت کار نمی کنند. آنها قدرت مثبت اندیشی و تاثیر آن بر کارایی و بهره وری خود را درک می کنند.
همانطور که دانشمند مشهور آلبرت انیشتین زمانی گفت: "در میانه دشواری فرصت نهفته است." افراد موفق به چالش ها نه به عنوان موانع بلکه به عنوان فرصت هایی برای رشد و یادگیری نگاه می کنند.
آنها می دانند که حفظ نگرش مثبت می تواند به آنها کمک کند با انگیزه بمانند، استرس را بهتر مدیریت کنند و در نهایت با تلاش کمتر به اهداف خود برسند.
به جای تمرکز بر جنبه های منفی یک موقعیت، سعی کنید به دنبال پوشش نقره ای باشید. ذهنیت مثبت اغلب می تواند تفاوت بین موفقیت و شکست باشد.
بیشتر اوقات "نه" می گویند
این یک عادت افراد موفقی است که سخت کار نمی کنند: آنها بیشتر از آنچه فکر می کنید "نه" می گویند.
افراد موفق می دانند که زمان، یک منبع محدود است. آنها در مورد تعهداتی که بر عهده می گیرند گزینشگر هستند و از رد فرصت هایی که با اهداف یا ارزش های آنها همخوانی ندارد نمی ترسند.
این مورد خودخواهی یا بی ادبی نیست؛ تعیین مرزها و احترام به زمان و انرژی است. به یاد داشته باشید، هر «بله» به چیزی غیر مهم، «نه» به چیزی مهم است.
از «نه» گفتن ابایی نداشته باشید. می تواند یکی از موثرترین ابزارها برای دستیابی به موفقیت بدون کار سخت باشد.
آنها از فناوری استفاده می کنند
آخرین عادت افراد موفقی که سخت کار نمی کنند، استفاده از تکنولوژی است. آنها از برنامه ها، ابزارها و نرم افزارهایی استفاده می کنند که کار آنها را آسان تر و کارآمدتر می کند.
از ابزارهای مدیریت پروژه که به آنها کمک می کند سازماندهی شوند تا نرم افزارهای اتوماسیونی که وظایف تکراری را انجام می دهند، از فناوری به نفع خود استفاده می کنند.
یک گام عملی که می توانید بردارید این است که ابزارهای مختلف فناوری موجود در زمینه کاری خود را کشف کنید. دریابید که چگونه آنها می توانند به بهبود بهره وری شما کمک کنند و کار شما را آسان تر کنند.
به یاد داشته باشید، هوشمندانه کار کردن، استفاده موثر از منابعی است که در دسترس شماست. در عصر دیجیتال امروزی، فناوری یکی از قدرتمندترین منابعی است که در اختیار شماست.
موفقیت بدون کار سخت در مورد اتخاذ عادات صحیح است - اولویتبندی، تمرین ذهنآگاهی، پرورش خودآگاهی، استراحتهای منظم، همسو کردن کار با ارزشهای اصلی، تفویض اختیار مؤثر، مدیتیشن روزانه، حفظ ذهنیت مثبت، «نه» گفتن بیشتر، و استفاده از تکنولوژی
به یاد داشته باشید، هوشمندانه کار کردن به معنای استفاده بهینه از منابع و تواناییهایتان است. این در مورد درک خود، ارزش های خود و اینکه چگونه بهترین کار را انجام می دهید است.
موفقیت فقط به کار سخت نیست. این عادات را بپذیرید و تماشا کنید که چگونه زندگی و شغل شما را تغییر می دهند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.