پارکینسون یک اختلال مزمن، پیشرونده و تحلیل برنده سیستم عصبی است که منجر به سفتی عضلات، لرزش و سفتی می شود. افراد مبتلا به بیماری پارکینسون دچار مشکلات شناختی، از جمله از دست دادن حافظه و زوال عقل می شوند.
به گزارش خط سلامت پارکینسون با پیروی از یک رژیم غذایی سالم بطور کامل متوقف نمی شود، اما تغذیه سالم به کاهش علائم و کند کردن پیشرفت بیماری پارکینسون کمک می کند.
پارکینسون و رژیم غذایی سالم
پارکینسون را نمی توان با رژیم غذایی سالم به طور کامل متوقف کرد، اما تغییرات رژیم غذایی، ورزش و مصرف منظم داروها به کاهش علائم و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک می کند. رژیم غذایی متعادل سلامت کلی را بهبود می بخشد و توانایی فرد را برای مقابله با این بیماری افزایش می دهد.
پارکینسون در چه سنی اتفاق می افتد؟
خطر ابتلا به بیماری پارکینسون با افزایش سن افزایش مییابد و این بیماری در افراد بالای 50 سال (متوسط سن 60 سال) شایعتر است.
با این حال پارکینسون زودرس زمانی رخ می دهد که افراد زیر 50 سال به آن مبتلا می شوند. احتمال ابتلا به پارکینسون زودرس، در افرادی که سابقه خانوادگی این بیماری را دارند بیشتر است.
چه چیزی باعث بیماری پارکینسون می شود؟
مشخص نیست دقیقا چه چیزی باعث بیماری پارکینسون می شود. کارشناسان فرض می کنند ژنتیک عامل ایجاد کننده این بیماری، در برخی موارد است. بیماری پارکینسون می تواند نتیجه عوامل زیر باشد:
تغییرات در جسم سیاه مغز
مرگ (تقریباً 80٪) برخی از سلول های عصبی که دوپامین تولید می کنند. این امر هماهنگی حرکات ماهیچه ای را برای مغز دشوار می کند.
عدم وجود دوپامین که ارتباط بین سلول های عصبی مغز و بقیه بدن را مختل می کند. دوپامین نقش کلیدی در بسیاری از عملکردهای بدن از جمله حافظه، حرکت، انگیزه، خلق و خو و توجه دارد. همچنین دوپامین پایین به مشکلات خلقی و شناختی کمک می کند.
وجود اجسام لوی که نشانگرهای میکروسکوپی بیماری پارکینسون هستند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.