متاهل ها کمتر به بیماری های روانی مبتلا می شوند

خط سلامت: ازدواج هایی که دوام دارند، خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهند.

متاهل ها کمتر به بیماری های روانی مبتلا می شوند

ازدواج علاوه بر تاثیر روانی بر سلامت جسمی نیز تاثیر می گذارد و باعث می شود افراد کمتر در معرض برخی بیماری ها قرار بگیرند.

به گزارش خط سلامت ازدواج بر سلامت شناختی افراد تاثیر مثبت دارد.

ازدواج و تاثیر آن بر زوال عقل

ازدواج به سلامت شناختی افراد کمک می کند. محققان نروژی می گویند بزرگسالانی که در تمام دوران میانسالی با همسر خود می مانند کمترین خطر ابتلا به زوال عقل دارند. از طرفی طلاق گرفتن یا مجرد ماندن در این سال ها بیشترین میزان ابتلا به این بیماری را به همراه دارد. تیم NTNU و موسسه بهداشت عمومی نروژ انواع مختلف روابط را در یک دوره 24 ساله بررسی کردند.

شرکت کنندگان در سنین 44 تا 68 سال یا متاهل، مطلقه یا مجرد بودند. سپس تیم بررسی کردند آیا وضعیت تاهل ارتباطی با تشخیص زوال عقل نشان می دهد یا خیر. یک نظریه این بوده است که افرادی که ازدواج کرده اند زندگی سالم تری دارند و این تفاوت در خطر ابتلا به بیماری های مختلف را توضیح می دهد. برای مثال، افراد باید با مردم سر و کار داشته باشند و در فعالیت هایی شرکت کنند که تا به حال انجام ندادند. این کار مغز را تحریک می کند تا بهتر کار کند.

محققان توضیح می دهند به این ترتیب نوعی ذخیره شناختی ایجاد می شود. متاهل بودن بر عوامل خطر تأثیر می گذارد. فرد از نظر شناختی فعال تر می شود، بهتر با ناملایمات کنار می آید و کمتر تحت استرس قرار می گیرد. شریک خوب داشتن به افراد احساس امنیت می دهد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان