این ویژگی در افراد باهوش پر رنگ است/چقدر باهوشید

خط سلامت: همدلی را چگونه می توان در خود پرورش داد؟

این ویژگی در افراد باهوش پر رنگ است/چقدر باهوشید

همدلی به معنای درک دیگران است اما چگونه می توان بدون قضاوت کردن دیگران و دخالت در فضای شخصی شان این فاکتور را ارتقاء بخشید؟

به گزارش خط سلامت مطالعه جدید نقش مهم تخیل را در برانگیختن همدلی و هدایت رفتارهای اجتماعی نشان می دهد. در حالی که همدلی چند وجهی است، این تحقیق بر دو جنبه تمرکز دارد: ناراحتی شخصی و نگرانی دلسوزانه.

همدلی و ناراحتی

مطالعه مذکور نشان می‌دهد درک مشکلات دیگران، ناراحتی شخصی را افزایش می‌دهد و  فرد را برای کمک کردن برانگیخته می کند.

حقایق کلیدی همدلی

تخیل نقش مهمی در برانگیختن همدلی و هدایت رفتارهای اجتماعی ایفا می کند.

علم نشان می دهد وقتی صحبت از همدلی می شود، تخیل قوی تر از آن چیزی است که اغلب تصور می شود. یک مطالعه جدید به رهبری تیمی از محققان نشان می دهد چگونه روش های مختلف همدلی بر تمایل افراد برای کمک به دیگران تأثیر می گذارد.

 امروزه مشخص شده است درک موقعیت شخص دیگر، معمولاً اولین اقدام در زمینه همدلی است که عمیقا به رفتار فرد تاثیر می گذارد. وقتی یک فرد با تصور مشکل دیگری، احساس ناراحتی می کند، احتمال آنکه فعالانه دست به اقدام کمکی بزند، افزایش می یابد.

آزمایش همدلی

آزمایش‌های متمرکز بر مبحث همدلی نشان داده است وقتی افراد سناریوهای ناراحت‌کننده افراد دیگر را به وضوح در ذهن خود تصور می کنند و عمیقا خود را جای طرف مقابلشان می گذارند، نسبت به زمانی که صرفا شنونده مشکلات دیگران هستند تمایل بیشتری به کمک کردن دارند.

از آنجایی که تصور شرایط دیگران با حافظه اپیزودیک مرتبط است، این کشف سؤالات مهمی را در مورد ارتباط بین ظرفیت حافظه و همدلی ایجاد می کند، که زمینه مهمی برای تحقیقات بیشتر است.برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان