فرسودگی شغلی نتیجه ناسازگاری با شرایط شغلی است. به گزارش خط افسردگی شغلی باعث می شود فرد، برخی علایم افسردگی را تجربه کند. فرسودگی شغلی با سه علامت اصلی مشخص می شود. افرادی که فرسودگی شغلی را تجربه می کنند با احساس بی ارزشی دست و پنجه نرم می کنند.
همچنین این افراد معمولا به ارباب رجوع احترام نمی گذارند و وظایف خود را با اکراه انجام می دهند. احساس استرس و فشار چیزی است که افراد درگیر با فرسودگی شغلی آن را فراوان تجربه می کنند.
افسردگی شغلی در کدام شغل بیشتر است؟
فرسودگی شغلی منجر به احساس درماندگی می شود. مشخص شده است بسیاری از کارکنان مراقبت های بهداشتی ایالات متحده با فرسودگی شغلی دست و پنجه نرم می کنند. میزان افسردگی شغلی در کارکنان مراقبت های بهداشتی در سال 2022 و به دنبال همه گیری کرونا 32 درصد افزایش یافت.
تاثیر کرونا بر فرسودگی شغلی
یک نظرسنجی جدید نشان داده است کارکنان مراقبت های بهداشتی در طول همه گیری کرونا سطوح بالایی از فرسودگی شغلی را تجربه می کردند.
بر اساس نتایج نظرسنجی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده، میزان فرسودگی شغلی در طول سالهای همهگیری کرونا بیش از دو برابر شد و تقریباً نیمی از کارکنان مراقبتهای بهداشتی اغلب احساس فرسودگی شغلی را تجربه می کردند.
دلایل فرسودگی شغلی
دکتر کیسی چوسوود، نویسنده ارشد این مطالعه، مدیر دفتر سلامت کارگران در موسسه ملی ایمنی و بهداشت شغلی اعلام کرده است، برخی دلایل فرسودگی شغلی عبارت است از:
فقدان رهبری حمایتی
ساعتهای طولانی کار
مطالبات بیش از حد
انعطافناپذیری در سیستمهای شغلی
مورد آزار کلامی قرار گرفتن از جانب کارفرمایان
نتایج پژوهش ها نشان داده است حدود 46 درصد از کارکنان مراقبتهای بهداشتی اغلب احساس فرسودگی شغلی را تجربه میکنند.
چه چیزی فرسودگی شغلی را کاهش می دهد؟
در یک نظرسنجی مواردی که به کاهش فرسودگی شغلی کمک میکند، مشخص شد:
اعتماد به مدیریت؛ احتمال فرسودگی شغلی را 60٪ کاهش می دهد.
بهره مندی از کمک سرپرست؛ احتمال فرسودگی شغلی را 74٪ کاهش می دهد.
زمان کافی برای تکمیل کار احتمال فرسودگی شغلی را 67٪ کاهش می دهد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.