غذای ضد افسردگی در واقع در کنار روان درمانی و در صورت نیاز داروها فرد افسرده را قادر می کند که بتواند بر افسردگی فائق آید.
به گزارش خط سلامت دانشمندان می گویند غذای ضد افسردگی را می توان به عنوان یک کمکی و یاور برای سلامت مغز و دوری از افسردگی به شمار آورد.
غذای ضد افسردگی و خوردنی ها
غذاها از راه های مختلفی بر میزان استرس تاثیر می گذارند مثلا بعضی غذاها باعث کاهش سطح سروتونین (ماده شیمیایی که در مغز باعث ایجاد آرامش می شود) در خون می شوند. بعضی غذاهای دیگر باعث کاهش سطح هورمون های کورتیزول و آدرنالین (هورمون های استرس) می شوند. همچنین بعضی غذا ها با تقویت سیستم ایمنی و کاهش فشار خون، بدن را ازعوارض استرس در امان نگه می دارند.
پیشگیری از افسردگی
تغذیه مناسب باعث تقویت روان انسان می شود افرادی می توانند شاداب و سالم زندگی کنند که مواد مغذی مورد نیاز بدن شان تامین شده باشد.
از آنجا که افسردگی نقش مهمی در تغییر اشتها دارد، لذا در بعضی از افراد افسرده باعث کاهش وزن و در برخی دیگر باعث افزایش وزن می شود.
خوردن غذاهای حاوی کربوهیدرات مثل نان و برنج قهوه ای باعث کاهش افسردگی می شود. این غذاها باعث تولید سروتونین در مغز می شود .
مصرف منابع غذایی حاوی پروتئین کمک کننده است، زیرا مقدار اسید آمینه لازم برای بدن را بالا می برد. ماهی علاوه بر پروتئین به دلیل داشتن امگا3 نقش مهمی در بهبود افسردگی دارد. همچنین ویتامین ب 12 و اسید فولیک ، ویتامین دی در سلامت ذهنی و روانی و کاهش علائم افسردگی نقش مهمی را دارد.
بهترین راه جذب ویتامین D و رساندن آن به بدن مواجهه با نور خورشید است .مصرف روزانه و قابل توجه سبزی و میوه نظیر کلم، بروکلی ، فلفل سبز ، گل کلم ، گوجه فرنگی ، طالبی ، توت فرنگی ، پرتقال ، و گریپ فروت نیز که حاوی املاح و ویتامین های ضروری بدن هستند برای جلوگیری از افسردگی توصیه می شود.برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.