تنبیه کودکان پرخاشگر چگونه است؟ + انواع تنبیه را بشناسید

خط سلامت: تنبیه، به هر شکلی، در فرایند فرزند پروری توصیه نمی شود؛ چراکه پژوهش ها نشان داده است تغییرات رفتاری ناشی از تنبیه معمولا موقتی است.

تنبیه کودکان پرخاشگر چگونه است؟ + انواع تنبیه را بشناسید

تنبیه نمی تواند منجر به بهبود رفتار کودک شود؛ چراکه پژوهش ها نشان داده است تغییرات رفتاری ناشی از تنبیه موقتی است و به محض نبود عامل تنبیه کننده، رفتار نامطلوب مجدد تکرار می شود.

انواع تنبیه

به گزارش خط سلامت برخی پدر ومادر ها از تنبیه کردن به عنوان راهی برای اصلاح رفتار کودک پرخاشگر خود استفاده می کنند تنبیه انواع مختلفی دارد:

محروم کردن

ملایم ترین شیوه تنبیه محروم کردن است. زمانی که پدر ومادر فرزند خود را بخاطر رفتار نامطلوبش برای لحظاتی از فعالیتی لذت بخش مانند بازی گروهی محروم می کنند؛ در حقیقت از تکنیک محروم کردن استفاده کرده اند. کوک دقیقا باید بداند که محروم شدن از یک رفتار مشکل آفرین خودش بوده است.

جریمه کردن

جریمه کردن در نتیجه رفتار نامطلوب، نوعی تنبیه خفیف است که احتمال تکرار رفتار نامطلوب را کاهش می دهد. نکته مهم که در رابطه با استفاده از روش محروم کردن و جریمه کردن وجود دارد این است که پدر و مادر ها باید حتما دلیل جریمه شدن یا محروم شدن کودک از بازی را به او توضیح دهند؛ در غیر این صورت استفاده از این روش ها به لجباز یبیشتر کودک می انجامد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است،   استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است .

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان