اختلال سلوک منجر به پرخاشگری شدید و عمدی نسبت سایر افراد می شود. نوجوانان مبتلا به اختلال سلوک، معمولا بدون کوچکترین احساس عذاب وجدان، حقوق دیگران را ضایع می کنند.
سن شروع اختلال سلوک
اختلال سلوک که یکی از شناخته شده ترین اختلالات رفتاری است؛ معمولا در کودکی و نوجوانی شروع می شود و عملکرد تحصیلی و اجتماعی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.
اختلال سلوک و پرخاشگری دوران نوجوانی
به گزارش خط سلامت اختلال سلوک که یکی از شناخته شده ترین اختلالات رفتاری است؛ معمولا در کودکی و نوجوانی شروع می شود. اگرچه همه نوجوانان پرخاشگر مبتلا به اختلال سلوک نیستند ولی پرخاشگری از ویژگی های اصلی اختلال سلوک است. تشخیص یک نوجوان پرخاشگر از نوجوانی که مبتلا به اختلال سلوک است صرفا باید توسط یک روانشناس بالینی متخصص صورت بگیرد.
نشانه های اختلال سلوک
اختلال سلوک با سطوح بالای پرخاشگری نسبت به حیوانات یا دیگر انسان ها همراه است. در تاریخچه زندگی یک نوجوان پرخاشگر که مبتلا به اختلال سلوک تشخیص داده می شود، نمونه های بارزی از آزار فیزیکی حیوانات، جعل اسناد و ضایع کردن حقوق دیگران به چشم می خورد. همچنین افراد مبتلا به اختلال سلوک معمولا نمی توانند با دیگران همدلی کنند ودر تصمیم گیری ها و انجام امور، تنها منفعت خود را مد نظر قرار می دهند.
اختلال سلوک؛ مقدمه شخصیت ضداجتماعی
توصیه می شود والدین درصورت مشاهده سطوح بالای پرخاشگری در نوجوان خود به یک روانشناس بالینی مراجعه کنند؛ چراکه اختلال سلوک در برخی موارد در سنین بالاتر به اختلال شخصیت ضداجتماعی تبدیل می شود؛ این اختلال نه تنها خود فرد بلکه تمام اطرافیان و نهایتا جامعه را تحت تاثیر منفی خود قرار می دهد، بنابراین لازم است از آن جلوگیری شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.