به گزارش خط سلامت اخبار مثبت و منفی و مربوط به خودکشی در رسانه های اجتماعی موضوع رایج متخصصان بهداشت روان است.
آلیزا برمن میگوید: بزرگترین شاخص این است که افراد تجربیات خود را چقدر با تجربیاتی که آنلاین میبینند مقایسه میکنند.
رابطه رسانه های اجتماعی و خودکشی جوانان
در حالی که ظهور تحقیقاتی که صرفاً بر پیوندهای بین رسانه های اجتماعی و خودکشی جوانان متمرکز شده است یک پدیده نسبتاً جدید است، یک مطالعه در سال 2021 ، ارتباط بین زمان تماشای صفحه نمایش و افزایش خطر خودکشی را نشان می دهد. در این مطالعه، آزار و اذیت سایبری به عنوان یک نگرانی مهم مورد توجه قرار گرفت.
درک خودکشی نوجوانان
علائم هشدار دهنده
دکتر دان گرانت ، دکترای روانشناس رسانه ای میگوید اولین برخوردش با اینکه چگونه رسانههای اجتماعی میتوانند به شدت بر سلامت روان جوانان تأثیر بگذارند، زمانی بود که به دخترش تلفن همراه داد.
گرانت می گوید هسته اصلی آسیب رسانه های اجتماعی و جایی که او احساس می کند می تواند به افزایش افکار خودکشی مرتبط باشد، شامل مقایسه ناسالم، ترس از دست دادن، زورگویی سایبری است. توصیه اش به والدین این است که فعال باشند و مدیریت استفاده سالم را مورد توجه قرار دهند.
او ادامه می دهد: به والدین توصیه می کنم، به فرزندان خود توضیح دهید انتظار این است که آنها در فضای آنلاین همان رفتاری را داشته باشند که ارزشهای خانوادگی را حفظ می کند. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است