به گزارش خبرنگار خط سلامت اگر در اطراف خود با افرادی مواجه هستید که دروغ گفتن بخشی از زندگی شان شده است هرگز نخواهید با آنها مقابله به مثل کنید چون شما بازنده خواهید بود.
علایم شناسایی یک فرد در حال دروغ گفتن
لورا مک لئود درمانگر و کارشناس می گوید: هنگام دروغ گفتن فرد همه تلاش اش را می کند تا داستانی که تعریف کرده باور کنید. هنگام دروغ گفتن فرد به جزئیاتی مثل زمان دقیق، دکوراسیون خاص مکان، محل حضور و نحوه لباس پوشیدن اشاره می کند و حتی از افرادی حرف می زند که اصلا هیچ ربطی به ماجرا ندارند. اگر احساس کردید فرد مقابل تان بیش از حد لازم اطلاعات در اختیار شما قرار می دهد و موشکافی می کند احتمالا این شخص در حال دروغ گفتن است.
اگر او را به چالش بکشید، اغلب اوقات حالت دفاعی می گیرد و آزرده خاطر می شود و با سرزنش کردن تان می خواهد احساسات خود را زیر سوال ببرید و آن شخص را در دروغ گفتن بی گناه تلقی کنید.
دروغ گفتن و خاراندن صورت
دلتان می خواهد یک فرد را هنگام دروغ گفتن فرد تشخیص دهید؟ گاهی هنگام دروغ گفتن صورتش را می خاراند زیرا عصبی شده و جریان خون بیشتری به صورتش راه پیدا کرده و احساس خارش خفیفی در صورت ایجاد شود.
دروغ گفتن و گرفتن جلوی دهان
موقع دروغ گفتن معمولا جلوی دهان شان را می گیرند، چون بصورت درونی می دانند حرف های درستی نمی زنند. این کار در واقع یک عکی العمل روانشناختی محسوب می شود.
دروغ گفتن و جمع کردن دست ها
معمولا یک فرد هنگام دروغ گفتن سعی می کند خود را از فردی که با او در حال صحبت است دور کند. این مساله به معنای این است مناطقی را که ممکن است در معرض خطر باشند مثل چشم و دهان از مخاطب دور کند. علاوه بر چشم و دهان، آنها موقع حرف زدن، قسمت پایینی مچ دست، پایین تنه، گردن و بالای سرشان را هم تا حد امکان از فرد مقابل فاصله می دهند.
دروغ گفتن و تماس چشمی
یکی دیگر از نشانه های یک فرد هنگام دروغ گفتن عدم برقراری تماس و ارتباط چشمی به خاطر احساس شرم است. هیدی مک بین، مشاور و نویسنده حرفه ای در این خصوص به ما می گوید: اگر مشغول صحبت با کسی هستید و متوجه شده اید او به هر جایی به جز چشم های شما نگاه می کند یا از نگاه مستقیم خودداری می کند احتمالا با یک دروغگو سر و کار دارید.
دروغ گفتن و هیاهو
درست مثل همان موردی که گفتیم دروغگوها حرفهای شان را با جزئیات بیان می کنند، باید اشاره کنیم فرد دروغگو معمولا پر هیاهوست، حرف های بی ربط می زند.
دروغ گفتن و اعتماد به نفس
صرف نظر از اینکه چه سوالی از طرف مقابلتان می پرسید، داشتن اعتماد به نفس بیش از حد و پاسخ های بدون شک و تردید می تواند نشانه از دروغگویی باشد. احتمالا پیش آمده برای خرید به جایی رفته باشید و فروشنده مدام و با اعتماد به نفس زیاد از اجناس تعریف کند. اگر این اعتماد بنفس بیش از حد باعث ایجاد احساس ناخوشایندی شد رد یک دروغگو را زده اید.
دروغ گفتن و فرافکنی
اریکا مایلی به عنوان یک مشاور و درمانگر در این خصوص اظهار می کند: وقتی کسی دروغی می گوید و از این دروغ بسیار شرمنده می شود، مسئولیت آن را به گردن شخص دیگری می اندازد.
دروغ گفتن و درخواست تائید
در بسیاری از موارد، کسانی که می خواهند دیگران را متقاعد کنند که دروغ نمی گویند، طوری عمل می کنند که هر طور شده راضی شوید آنها راست می گویند و بلوف نمی زنند مثلا اگر از کسی بپرسید دیشب کجا بودی؟ و او بگوید: جای خاصی نرفتم. می توانی با دوستم تماس بگیری یا گوشی ام را چک کنی و ببینی که راست می گویم. احتمالا آنقدر که ادعا می کند صادق و راستگو نیست. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.