استرس باعث منقبض شدن یا اسپاسم عضلات شما می شود که باعث افزایش درد می شود. وقتی احساس استرس می کنید، سطح هورمون کورتیزول افزایش می یابد. این می تواند به مرور زمان باعث التهاب و درد شود.
به گزارش خط سلامت در بیماران مبتلا به درد مزمن ، استرس به طور کلی با بدتر شدن علائم درد و پردردی ناشی از استرس همراه است. در واقع، استرس و درد بسیار همبود هستند و همپوشانی قابل توجهی را در فرآیندهای مفهومی و بیولوژیکی نشان میدهند .
احساس درد در نقاط مختلف بدن، به دنبال تجربه استرس و اضطراب افزایش می یابد. پژوهش ها نشان داده است استرس تحمل فرد را نسبت به احساس درد کاهش می دهد.
رابطه استرس با درد مزمن
قرار گرفتن در معرض استرس و اضطراب، کاهش تحمل افراد نسبت به احساس درد را به دنبال دارد. پژوهش ها نشان داده است با بالا رفتن میزان استرس در افراد، آستانه ی تحمل نسبت به درد کاهش می یابد.
چرا استرس منجر به کاهش تحمل درد می شود؟
استرس در سیستم تشخیص درد اختلال ایجاد می کند؛ به این ترتیب هر میزان که استرس بالاتر می رود، بدن کمتر می تواند خود را برای تحمل درد سازگار کند. وقتی استرس ها مزمن می شوند و یا افراد به صورت دوره ای و مستمر با آن مواجه می شوند بدن دچار مشکلات بیشتری خواهد شد.
کاهش استرس
محققان عقیده دارند استرس را نمی توان به طور کامل از بین برد ولی می توان آن را مدیریت کرد. تمرین آرامش ذهن و عبور از مشکلات روحی به جای تلاش در حل همه ی مسائل و کنترل کردن شرایط، بهترین کاری است که افراد می توانند برای کاهش استرس و افزایش تحمل نسبت به درد انجام دهند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.