زبان عشق در واقع زبان ارتباط انسان ها با یکدیگر است و موجب می شود که از آغاز زندگی تا پایان بتوانند در آرامش و صلح زندگی کنند.
به گزارش خط سلامت در فرهنگ آسیایی ها برای عشق یک زبان وجود دارد و آن هم بر آورده کردن نیازهای فرزندان است . پدر و مادرها می دانند با کسب در آمد کافی ، تهیه مسکن ، لباس و پوشاک و خوراک می توانند عاشقانه ترین جملات را به فرزندان شان بگویند و این یعنی توجه .
زبان عشق در فرهنگ های مختلف
عشق ورزی و محبت کردن بخشی از فرآیند تربیتی کودکان را شامل می شود که در فرهنگ های مختلف متفاوت ارزیابی شده است . به این معنا که فقط زبان مادری در جوامع مختلف متفاوت نیست، بلکه زبان عشق ورزی و دوست داشتن هم بسته به نوع فرهنگ و محل زندگی فرق می کند .
زبان عشق عجیب آسیایی ها
تحقیقات انجام گرفته در جوامع مختلف آسیایی نشان می دهد در میان مادران آسیایی بیان گفتاری که توام با پرخاشگری کلامی باشد، اما بوی مهر و محبت بدهد هم وجود دارد .
در حالی که در برخی جوامع صحبت کردن با صدای بلند و پرخاشگری کلامی مردود شده و نمی توان آن را محبت تلقی کرد . آسیایی ها از کلمات تاکیدی و عباراتی که بیشتر بوی دستور می دهد برای ابراز عشق و محبت شان استفاده می کنند و فکر می کنند با عبارات امری می توانند حسن نیت شان را ثابت کنند .
کودکان و نوجوانان آسیایی معمولا برای این که بتوانند عشق و محبت والدین را بدست بیاورند و ستایش شوند نیاز به ابراز قدرت دارند . معمولا پدر ، مادرها با قید شرط فرزندان شان را دوست دارند .
در خانواده های آسیایی به ویژه از نوع سنتی بازی کودکان با والدین کمتر دیده می شود و وقت مشخصی برای تشکیل گروه های بازی با کودکان وجود ندارد . زبان عشق به فرزندان باید مملو از توجه و استفاده از کلمات عاطفی ، در آغوش گرفتن و محبت بی قید و شرط باشد .
کودکان باید بدانند پدر و مادرهای شان در هر شرایطی از آن ها محافظت می کنند ، آن ها را در آغوش می گیرند و محبت های شان را با محبت کلامی و عشق فیزیکی مانند در آغوش گرفتن پاسخ می دهند. وقتی کودکی برای والدین اش هدیه می خرد و با انتقاد مواجه می شود ، درمی یابد که محبت نیز با مادیات قابل اندازه گیری است و برای مفاهیم کیفی ، کمیت و میزان قائل می شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.