تا کجا باید مهربانی کرد / روانشناسان مرزهای مهربانی را تعیین کرده اند

خط سلامت: ابراز مهربانی به غریبه‌ها می‌تواند جهان را به ایده‌آل‌ تحقق عدالت نزدیک‌ کند.

تا کجا باید مهربانی کرد / روانشناسان مرزهای مهربانی را تعیین کرده اند

به گزارش خط سلامت هر سال افرادی از کشورهای جنگ زده به سایر کشورها مهاجرت می کنند، مهربانی دیگران می تواند به افرادی که از لحاظ تاریخی به حاشیه رانده شده اند فرصتی برای رشد بدهد.

مهربانی با غریبه ها مسیر را هموار می کند

محققان مشخص کرده اند، مهربانی علاوه بر اینکه منجر به تحکیم روابط و القای احساس مثبت بین افراد درگیر در رابطه می شود؛ می تواند فوایدی در جهت ارتقا سطح زندگی افراد، مخصوصا مهاجران داشته باشد. گاهی اوقات مهربانی غریبه ها این شانس را به شما می دهد که بهتر دنیا را ببینید و بهتر زندگی کنید.

مهربانی تا کجا

مهربانی ، چیزی است که شما را با دیگر افراد، در ارتباط نگه می‌دارد، البته این بدان معنا نیست که در محبت کردن و سخاوتمندی زیاده روی کنید، بلکه کافی است نگاهی از روی انسانیت، شفقت و عاری از پیشداوری نسبت به دیگران داشته باشید.

مهربانی و حال خوب

مهربانی می‌تواند جهان را به ایده‌آل‌ عدالت و صلح نزدیک‌تر کند. در حوزه تحصیلی، مهربانی با دانش آموزان مهاجر می تواند به آن ها فرصتی برای یادگیری و پیشرفت بدهد. آنچه مهم است این است که اگر محبت و بخشش خود را نثار کسی می کنید، صرفا به دنبال جبران آن نباشید، بلکه با دیدی انسانی، به این موضوع آگاه باشید که مهربانی کوچک شما می تواند یک فرد، خصوصا یک مهاجر را از درد و رنج تا حدودی فارغ کند و این احساس ارزشمندی باعث می شود که شاد شوید. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان