شیوه ای موثر برای بی خوابی افراد مبتلا به اوتیسم

خط سلامت: برنامه های مداخله خواب برای بزرگسالان در طیف اوتیسم نتایج امیدوارکننده ای را در کاهش بی خوابی و علائم اضطرابی همزمان نشان می دهد.

شیوه ای موثر برای بی خوابی افراد مبتلا به اوتیسم

به گزارش خط سلامت محققان دانشگاه La Trobe اولین مطالعه آزمایشی جهان را انجام داده‌اند که مداخله‌ای در خواب برای بزرگسالان اوتیستیک را بررسی می‌کند و شواهد امیدوارکننده‌ای را در کاهش بی‌خوابی و علائم اضطرابی نشان می‌دهد.

کاهش بی‌خوابی

از هر 100 استرالیایی دو نفر در طیف اوتیسم قرار دارند. افراد اوتیستیک ممکن است در به خواب رفتن مشکل داشته باشند و ممکن است برای مدت طولانی در شب بیدار شوند.

این مطالعه به رهبری پروفسور کمکی آماندا ریچدیل از دانشگاه لاتروب و منتشر شده در مجله روان درمانی رفتاری و شناختی ، درمان پذیرش و تعهد را که برای بی خوابی اقتباس شده و برای بزرگسالان اوتیستیک طراحی شده بود، بررسی کرد.

خواب ضعیف و اضطراب زیاد

پروفسور ریچدیل گفت تخمین زده می شود که مشکلات خواب تا 80 درصد از افراد اوتیستیک را در طول عمر تحت تاثیر قرار می دهد.

پروفسور ریچدیل گفت: خواب ضعیف با مشکلات رفتاری بیشتر، سلامت روانی ضعیف تر، به ویژه اضطراب و افسردگی و برخی شرایط سلامت جسمی برای افراد اوتیستیک مرتبط است.

خواب ضعیف ممکن است به اضطراب زیاد و مسائل حسی که اغلب توسط افراد اوتیستیک تجربه می شود مرتبط باشد. همچنین، افراد اوتیستیک اغلب دچار اختلال در ریتم شبانه روزی خواب و بیداری می شوند.

ریتم های شبانه روزی

ریتم های شبانه روزی ریتم های 24 ساعته ای هستند که توسط ژن های ما کنترل می شوند. ریتم خواب و بیداری ما با نور خورشید و تاریکی که بر سطح هورمون ملاتونین تأثیر می گذارد. پروفسور ریچدیل گفت: ملاتونین اغلب برای کمک به خواب افراد اوتیستیک تجویز می شود که نتایج متفاوتی دارد.

پروفسور ریچدیل گفت: علیرغم نیاز آشکار به تمرکز بر خواب در اوتیسم در طول عمر، تحقیقات مداخله ای خوب هنوز در کودکان محدود است و برای بزرگسالان وجود ندارد. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان