راه های برای کاهش حواس پرتی
حواس پرتی باعث می شود شما در روابط خود، شنونده خوبی نباشید؛ به این ترتیب شما نا خواسته موجب رنجش دیگران می شود. ممکن است به مرور زمان اطرافیان شما، احساسات و تجارب خود را با شما به اشتراک نگذارند یا حتی مقابلب به مثل کنند، یعنی سعی کنند زمانی که شما صحبت می کنید، شما را ندیده بگیرند. همه موارد گفته شده اهمیت عدم حواس پرتی و خوب گوش دادن را می رساند. چند راه برای کاهش حواس پرتی در حین مکالمات وجود دارد:
تماس چشمی برقرار کنید
یک را ه برای کاهش حواس پرتی ، حفظ تماس چشمیاست. نگاه کردن به شخص در حین صحبت کردن، کمک زیادی به او می کند تا احساس کند شنیده می شود و در عین حال به شما کمک می کند تا تمرکز خود را بر روی کلمات او حفظ کنید.
بازخورد دهید
برای کاهش حواس پرتی ، از بازخورد های مختصر استفاده کنید. مانند: چه جالب!، درست است، من هم این تجربه را داشتم. شما می توانید از حرکات چشم و ابرو، برای بازخورد دادن استفاده کنید.
سوالات مناسب بپرسید
راه دیگر برای کاهش حواس پرتی پرسیدن سوالات مناسب است. سوال کردن نشان دهنده علاقه شما با ادامه بحث است. یک مطالعه نشان داده است، افرادی که در مکالمات خود سوال میپرسیدند توسط دوستان و اطرافیان خود بیشتر مورد پذیرش قرار می گیرند؛ فقط یادتان باشد سوالات جنبه تفتیش عقاید نداشته باشد.
همدلی کنید
یک راه موثری برای کاهش حواس پرتی ، همدلی کردن است. زمانی که دوست شم،ا حکایتی تلخ از زندگی اش برای شما تعریف می کند، خودتان را جای او بگذارید و متناسب با جو هیجانی او پاسخ دهید. مثلاً بگویید: شرایط سختی را گذراندی، اگر کاری از من ساخته است بگو.
این مهارت ها به شما کمک می کند تا حواس پرتی را کاهش دهید و گوش دادن را به عنوان یک فرآیند فعال و نه منفعل اصلاح کنید. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.