به گزارش خط سلامت: افرادی که مهارت کافی برای مدیریت احساسات منفی مانند خستگی را ندارند وارد چرخه غیرمنطقی تاخیر انداختن در شروع کار می شوند.
چرا شروع کار را به تاخیر می اندازیم؟
تاخیر انداختن در شروع کار، یک راه حل ناپخته برای مقابله با اضطراب، ناامیدی و خستگی است. دلایل متفاوت برای تاخیر در شروع کار وجود دارد. گاهی یک وظیفه ذاتا دشوار است، مانند خواندن یک کتاب تخصصی برای شرکت در امتحان، اما گاهی دلایل عمیق تری پشت پرده تاخیر انداختن در شروع کار می شود؛ مانند: اعتماد به نفس پایین و اضطراب؛ شما ساعت ها به انجام یک کار فکر می کنید و با خود تکرار می کنید، نه من آنقدر باهوش نیستم که این کار را انجام دهم.
مقابله با تاخیر انداختن در شروع کار
تاخیر انداختن در شروع کار، اگرچه تسکین و آرامش موقتی را به دنبال دارد اما به مرور زمان منجر به افزایش اضطراب می شود. با چند راه ساده می توان چرخه غیرمنطقی تاخیر انداختن در شروع کار را متوقف کرد.
فقط کمی از کار را انجام دهید
تاخیر انداختن در شروع کار با دشواری کار رابطه دارد. اگر قرار است یک پروژه بزرگ انجام دهید و میلی به شروع کار ندارید، خود را تشویق کنید فقط قسمت کمی از آن را امروز انجام دهید. به یاد داشته باشید کوچکترین قدم ها، هزاران بار باارزش تر از کاری نکردن است.
بی انگیزگی مهمان شماست
تاخیر انداختن در شروع کار با بی انگیزگی همراه است. این نگرش را پرورش دهید که بی انگیزگی صرفا یک مهمان است. با مهمان خود نجنگید بلکه آرام آرام به راه خود ادامه دهید تا بتوانید بر آن مسلط شوید.
درگیر جزییات نشوید، شروع کنید
برای مقابله با تاخیر انداختن در شروع کار، درگیر جزییات مانند سطح بالایی از انگیزه نشوید. شروع كنيد انگیزه به دنبال عمل می آید. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.