با پیامک های یلدایی چگونه برخورد کنیم؟

«مجرمان با راه اندازی سایت جعلی و ارسال پیامک اقدام به فریب و هدایت کاربران به درگاه‌های پرداخت جعلی بانک‌ها می‌کنند که مردم باید برای پیشگیری از هرگونه جرم هوشیار باشند.»

با پیامک های یلدایی چگونه برخورد کنیم؟

رییس پلیس فتا البرز گفت: کلاهبرداران از فرصت استفاده کرده و با پیامک‌های جعلی مانند «هدیه یک میلیون تومانی دولت برای یلدا »، قصد فریب مردم را دارند و کاربران نباید لینک‌های ارسالی را باز کنند.

به گزارش خط سلامت رییس پلیس فتا البرز درخصوص وعده هدیه یک میلیون تومانی یلدایی به کاربران هشدار داد. 

سرهنگ رسول جلیلیان روز یکشنبه اظهار کرد: در چنین شرایطی کلاهبرداران از فرصت استفاده کرده و با پیامک‌های جعلی مانند «هدیه یک میلیون تومانی دولت»، قصد فریب مردم را دارند و کاربران نباید لینک‌های ارسالی را باز کنند. 

وی اضافه کرد: مجرمان با راه اندازی سایت جعلی و ارسال پیامک اقدام به فریب و هدایت کاربران به درگاه‌های پرداخت جعلی بانک‌ها می‌کنند که مردم باید برای پیشگیری از هرگونه جرم هوشیار باشند. 

جلیلیان بیان کرد: مجرمان با هدایت متقاضیان به درگاه‌های جعلی (فیشینگ)، اطلاعات کارت بانکی آن‌ها را کسب و سپس اقدام به کلاهبرداری می‌کنند

وی گفت: ارسال پیامک‌های جعلی، ارائه لینک‌های ثبت نام، هدایت به درگاه‌های بانکی جعلی و معرفی اپلیکیشن‌های مختلف توسط مجرمان سایبری در این شرایط دور از ذهن نخواهد بود.

وی تاکید کرد: پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌های معتبر ارسال می‌شوند و کاربران به هیچ عنوان به لینک‌هایی که از طریق سرشماره‌های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند. 

جلیلیان، سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده‌ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه‌های این سایت بپردازند. 

رییس پلیس فتا البرز یادآورشد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

منبع: ایرنا
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست