با خروج از ماههای گرم سال و کاهش الگوی مصرف برق ، از مشترکان خواسته شده تا مصرف برق خود را مدیریت کنند تا مشمول افزایش هزینهها نشوند.
به گزارش خط سلامت با شروع فصل پاییز و کاهش دمای هوا، مصرف برق در مناطق مختلف کشور باید کاهش یابد تا امکان تعمیرات نیروگاهها فراهم شود. این تغییرات با هدف مدیریت مصرف برق و کاهش فشار بر زیرساختهای تولید انرژی اجرایی میشود.
با شروع ماههای غیرگرم، الگوی مصرف برق از ۳۰۰ کیلووات ساعت به زیر ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه کاهش یافته است. بر این اساس در صورتی که مشترکان مصرف برق خود را کنترل نکنند و از این الگو فراتر بروند، مشمول تعرفههای پلکانی-افزایشی خواهند شد که نزدیک به هزینههای واقعی تأمین برق است.
دریافت این تعرفههای پلکانی مطابق با قوانین مصوب است و اجرای آن الزامی است و هدف از این تعرفهگذاری، تشویق به مصرف بهینه و جلوگیری از فشار بر شبکه برق کشور است.
در تشریح چگونگی پلکانی شدن تعرفه برق مشترکان پرمصرف اینگونه آمده است: برای مصرف برق تا سقف الگو، مشترکان نیم برابر هزینه تأمین برق را پرداخت میکنند. مصرف برق ۱.۵ برابر الگو با ۱.۵ برابر هزینه تأمین برق و مصرف تا ۲.۵ برابر الگوی مصرف، ۵ برابر هزینه تأمین برق را پرداخت خواهند کرد.
نرخ تامین برق مشترکان خانگی و صنعتی
مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر، در خصوص نرخ تأمین برق برای مشترکان خانگی و صنعتی در سال جاری، گفت: نرخ قراردادهای تبدیل انرژی نیروگاههای حرارتی مقیاس بزرگ و مقیاس کوچک در سه سال گذشته، بر اساس هزینه ترانزیت برق و هزینه سوخت نیروگاهی بوده است که طی سال جاری و سال گذشته هزینه سوخت نیروگاهی بر اساس مقررات مربوطه و جداگانه محاسبه میشود.
نرخ تأمین برق برای مشترکان خانگی: نرخ تأمین برق در سال جاری،۷۵۴ تومان به ازای هر کیلووات ساعت میباشد که این نرخ بر اساس هزینههای تبدیل انرژی نیروگاههای حرارتی و ترانزیت برق به دست آمده است.
نرخ تأمین برق برای مشترکان صنعتی: بر اساس ماده ۳ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق اعلام شده که طبق این قانون، متوسط بهای برق برای این مشترکان بر اساس متوسط نرخ قراردادهای تبدیل انرژی در سال جاری، ۷۲۴ تومان به ازای هر کیلووات ساعت اعلام شده است.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است