۸ کشته در واژگونی قایق مهاجران در کانال مانش

خط سلامت: قایقی که حامل مهاجران بود، در سواحل نزدیک شهر آمبلتوز در شمال فرانسه غرق شد. در این حادثه، متأسفانه هشت نفر جان باختند و ۵۳ نفر دیگر نجات یافتند و تحت درمان قرار گرفتند.

۸ کشته در واژگونی قایق مهاجران در کانال مانش

یک قایق حامل مهاجران در آب‌های نزدیک شهر آمبلتوز در شمال فرانسه دچار حادثه شد و غرق شد. تیم‌های امدادی به سرعت به محل حادثه اعزام شدند و ۵۳ نفر از سرنشینان را نجات دادند و به آن‌ها کمک‌های اولیه پزشکی ارائه کردند. با وجود تلاش‌های امدادگران، هشت نفر از مهاجران جان خود را از دست دادند.

به گزارش خط سلامت، مقام‌های فرانسوی اعلام کردند هشت مهاجر در تلاشی ناکام برای عبور از کانال مانش و رسیدن به انگلیس جان خود را از دست دادند.

به گفته مقام‌های فرانسوی قایق حامل مهاجران در سواحل نزدیک شهر «آمبلتوز» در شمال فرانسه دچار حادثه شد و مقام‌های امدادی کمک‌های پزشکی به ۵۳ مهاجر ارائه کردند اما هشت مهاجر دیگر جان خود را از دست دادند.

یک مقام فرانسوی گفت این مهاجران از اتباع اریتره، سودان، سوریه، افغانستان، مصر و ایران بودند.

آمار رسمی دولت انگلیس که کمتر از یک ماه پیش منتشر شد، نشان می‌دهد، شمار مهاجرانی که از طریق کانال مانش خود را به این کشور رساندند، در نیمه اول سال جاری میلادی رکورد تازه‌ای زده و به بیش از ۱۸ هزار نفر رسیده است.

این آمار نشان می‌دهد که ورود مهاجران بخش خدمات بهداشت و درمان و دانشجویان و خانواده‌های آنها به انگلیس در ماه‌های اخیر کاهش یافته است.

این کاهش ناشی از مقررات محدودکننده‌ای است که دولت ریشی سوناک نخست وزیر سابق انگلیس در مورد صدور روادید اعمال کرد تا روند مهاجرت به این کشور را کاهش دهد.

بر اساس این گزارش، صدور روادید برای کارکنان بخش بهداشت و درمان از ماه آوریل تا ژوئن در مقایسه با مدت مشابه سال قبل چهارپنجم کاهش یافت.

همچنین صدور روادید برای دانشجویان ۱۳ درصد و صدور روادید برای خانواده‌های آنها در نیمه اول سال جاری میلادی ۸۱ درصد کاهش داشته است.

گزارش وزارت کشور انگلیس حاکی است ۸۱ درصد از کسانی که بدون داشتن مجوز قانونی وارد این کشور شده‌اند با استفاده از قایق‌های کوچک خود را به انگلیس رسانده‌اند.

این گزارش نشان می‌دهد ۱۸ درصد کسانی که در سال منتهی به ژوئن خود را به انگلیس رسانده‌اند، از شهروندان افغانستان، ۱۳ درصد ایرانی، ۱۰ درصد ویتنامی، ۱۰ درصد ترکیه‌ای و ۹ درصد سوریه‌ای بوده‌اند.

منبع: ایرنا

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان