هوای شرجی کُشنده است + چه افرادی بیشتر در خطرند؟

خط سلامت: دبیر انجمن آترواسکلروز با تاکید بر خطرات ناشی از هوای گرم و شرجی برای بیماران قلبی، این شرایط را تهدیدکننده سلامت این دسته از بیماران دانست.

هوای شرجی کُشنده است + چه افرادی بیشتر در خطرند؟

در هشدار اخیر، دبیر انجمن آترواسکلروز، هوای گرم و شرجی را عامل تشدید بیماری‌های قلبی و افزایش خطر مرگ در این بیماران اعلام کرد.

به گزارش خط سلامت، مسعود اسلامی، روز سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ در حاشیه نشست خبری بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق، به خطرات افزایش دما برای بیماران قلبی اشاره کرد و گفت: گرمای بیش از حد می‌تواند برای بیماران قلبی عروقی خطرناک باشد، به طوری که در سال ۲۰۲۲ در دنیا ۵۰۰ هزار مرگ به دلیل افزایش دما داشته‌ایم. در مجموع افزایش حرارت اگر غیرعادی باشد می‌تواند خطرناک باشد به طوری که هر یک درجه افزایش دما می‌تواند ۱۰ درصد عوارض بیماران قلبی و عروقی را افزایش دهد.

هشدار برای بیماران نارسایی قلبی و آریتمی‌های قلبی

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: هوای گرم و شرجی می‌تواند برای بیماران نارسایی قلبی و آریتمی‌های قلبی کُشنده باشد، چرا که باعث گشاد شدن عروق پوست شده و بار قلب را افزایش می‌دهد و سیستم عصبی سمپاتیک نیز فعال و به دنبال آن ضربان قلب بالا رفته و تشدید نارسایی قلبی رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: در موج گرما آریتمی‌های قلبی تشدید می‌شود. همچنین با گرما در بیماران قلبی، احتمال سکته‌های قلبی و مغزی مجدد افزایش می‌یابد چرا که بار قلب زیاد می‌شود، آب بدن تبخیر و غلظت خون زیاد می‌شود و خون لخته می‌شود.

اسلامی گفت: گرما، سکته‌های قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد. حتی به سالمندان به ظاهر سالم نیز توصیه می‌کنیم در هوای گرم بیرون نروند.

منبع: مهر
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان