روشی نوآورانه برای تبلیغات در جنگ جهانی اول

خط سلامت:آرتور اس مول، عکاس بریتانیایی، در خلال جنگ جهانی اول تصاویری حیرت‌انگیز خلق کرد. او با سازماندهی هزاران سرباز در اردوگاه‌های نظامی، نمادهای میهن‌دوستی عظیمی را شکل داد و از آن‌ها عکاسی کرد. این تصاویر نه تنها نمادی از همبستگی ملی در دوران جنگ بود، بلکه روشی نوآورانه برای تبلیغات و فروش اوراق قرضه جنگی نیز به شمار می‌رفت.

روشی نوآورانه برای تبلیغات در جنگ جهانی اول

طی سال‌های جنگ جهانی اول ، آرتور اس مول و جان دی توماس تعدای عکس باورنکردنی را با حضور هزاران ملوان و سرباز یونیفورم پوش ثبت کردند.

به گزارش خط سلامت آرتور اس مول یک عکاس تجاری، زاده بریتانیا بود که در شهر زایون ایلینوی کار می‌کرد. حین و اندکی پس از جنگ جهانی اول، مول به همراه شریک خود جان دی توماس از یک اردوگاه نظامی به اردوگاهی دیگر سفر کرد تا از هزاران سرباز برای شکل دادن به نماد‌های میهن پرستانه عظیم و عکاسی از آن‌ها استفاده کند.

ساخت مجسمه آزادی با حضور ۱۸ هزار سرباز

در تصویر زیر مجسمه آزادی انسانی دیده می‌شود که با حضور حدود ۱۸ هزار سرباز شکل گرفت. این عکس در ژوییه ۱۹۱۸ در اردوگاه نظامی داج، واقع در آیوا گرفته شد. این بخشی از کمپین برنامه ریزی شده برای فروش اوراق قرضه جنگ طی جنگ جهانی اول بود.

گفته می‌شود، بسیاری از سربازان حاضر در این عکس از حال رفتند، زیرا در دمای نزدیک به ۴۰.۵ درجه سلسیوس، یونیفورم‌های پشمی به تن داشتند.

ساخت مجسمه آزادی با حضور ۱۸ هزار سرباز

ثبت چنین عکس‌هایی به یک هفته یا بیشتر آماده سازی نیاز داشت. مول و توماس ساعت‌ها وقت صرف می‌کردند تا نیرو‌های نظامی در آرایش مناسب برای عکاسی قرار دهند.

ناقوس آزادی انسانی یکی دیگر از عکس‌های ثبت شده توسط مول و توماس است. این عکس با حضور ۲۵ هزار سرباز در اردوگاه نظامی دیکس واقع در نیوجرسی ثبت شد.

منبع:عصرایران
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان