رازهای پیاده‌روی اربعین بدون خستگی برای سالمندان

خط سلامت: پیاده‌روی اربعین، یکی از بزرگترین اجتماعات مذهبی جهان است که هر ساله میلیون‌ها زائر از سراسر دنیا در آن شرکت می‌کنند. سالمندان نیز با توجه به ارادت خاصی که به امام حسین (ع) دارند، تمایل زیادی به حضور در این مراسم دارند. اما پیاده‌روی طولانی و شرایط خاص مسیر، نیازمند رعایت برخی نکات بهداشتی و ایمنی است. در این مقاله، به بررسی توصیه‌های مهم برای سالمندانی که قصد شرکت در پیاده‌روی اربعین را دارند، می‌پردازیم.

رازهای پیاده‌روی اربعین بدون خستگی برای سالمندان

پیاده‌روی اربعین گردهمایی سیاسی، فرهنگی و مذهبی بوده که از اهمیت بالایی برخوردار است به همین دلیل هر کشور موظف است که امکانات و راحتی را برای زائران امام حسین (ع) فراهم کنید، ازجمله این زائران افراد میان‌سال، سالمند و یا کودکان هستند که احتیاج به مراقبت بیشتری دارند؛ اما خود افراد مسن نیز باید توصیه‌های قبل از پیاده‌روی اربعین افراد مسن را دانسته و آن‌ها را جدی گرفته تا سفر راحتی داشته باشند.

به گزارش خط سلامت افراد مسن بیشتر از سایر افراد در معرض خطر کم‌آبی قرار دارند، به همین دلیل توصیه می‌شود که در کوله پشتی خود به مقدار کافی آب آشامیدنی تمیز و مایعات دیگر را به همراه داشته باشند. قبل از پیاده‌روی اربعین، باید بدانید که شما چند روز در جاده در حال پیاده‌روی هستید و هر زمان که خسته شدید باید حتماً استراحت کنید پس لازم است که پول، اشیا قیمتی، عابر بانک و سایر لوازم خود را در محلی مناسب و به دور از دسترس افراد سارق قرار دهید.

به همراه داشتن بطری‌های آب، خوراکی‌های مقوی و سبک مانند کشمش و بادام، جعبه کمک‌های اولیه، لوازم شخصی، یک دست لباس راحتی، مسواک و برخی اقلام دیگر مانند عرق نعنا، عرق کاسنی، خاکشیر و سایر دارو‌های گیاهی برای جلوگیری از گرمازدگی، آویشن و عسل برای پیاده‌روی اربعین افراد مسن و سالمندان ضروری است.

اگرچه پیاده‌روی اربعین افراد مسن، می‌تواند به ترشح غضروف در استخوان‌ها و مفاصل کمک کند، اما توصیه می‌شود هنگام این سفر، افراد مسن عصای مناسبی به همراه داشته باشند تا فشار کمتری به زانو و عضلات آن‌ها وارد شود.

به دلیل ازدحام جمعیت و شلوغی مسیر، امکان گم کردن همراهان و عقب ماندن شما از سایرین وجود دارد به همین دلیل حتماً توصیه می‌شود که با کاروان حرکت کنید تا عقب نمانید و اگر هم راه را گم کردید به ستاد عتبات عالیات ایران و یا مراکز افراد گمشده مراجعه کنید.

همان‌طور که گفته شد افراد مسن به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به انواع بیماری‌ها ازجمله کرونا، وبا، اسهال و استفراغ و … قرار دارند به همین جهت توصیه می‌شود که زائران عزیز پس از مراجعه به مکان‌های شلوغ ازجمله سرویس‌های بهداشتی حتماً دست‌های خود را شسته و یا از الکل برای ضدعفونی کردن دست‌ها قبل از صرف غذا استفاده کنند. یکی دیگر از نکاتی که لازم است هنگام پیاده‌روی اربعین افراد مسن به آن توجه داشت، استفاده از پماد‌های ترمیم‌کننده مانند ویتامین “آد” یا وازلین و… برای رفع تاول یا جلوگیری از زخم شدن پاشنه است که برای افراد دیابتی این اقدام اهمیت ویژه‌ای دارد.

منبع:مهر
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان