بیماران دیابتی باید غذا را در فواصل منظم و در ساعتهای مشخص میل و از حذف وعدههای غذایی جداً خودداری کنند، روزانه نیم ساعت ورزش سبک و پیاده روی در هوای سالم داشته باشند که در کنترل قندخون تاثیر گذار است، همچنین از عصبانیت، نگرانی و قرارگرفتن در موقعیتهای پرتنش خودداری کنند
به گزارش خط سلامت اسلامیان استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افت قند خون را یکی از مشکلات شایع در بیماران تزریق کننده انسولین عنوان کرد که نشانههای آن با تعریق، لرزش، احساس خستگی یا گرسنگی همراه است.
وی با بیان اینکه بیماران دیابتی به ویژه افرادی که انسولین تزریق میکنند در خطر افت قند خون قرار دارند، دریافت منظم میان وعدهها و وعدههای غذایی را از جمله راهکارهای مهم برای رفع این مشکل عنوان کرد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بیماران دیابتی توصیه کرد: دو ساعت پس از تزریق انسولین از میان وعده مناسب طبق نظر متخصص تغذیه استفاده کنند.
به گفته وی، بیماران دیابتی اگر داروهای جدیدی مصرف میکنند یا برنامه غذایی و دارویی خود را تغییر میدهند، یا یک ورزش جدید را شروع میکنند حتماً باید با متخصص تغذیه خود درباره تأثیر این تغییرات بر نحوه مدیریت بیماری و خطر افت قند خون مشورت کنند.
اسلامیان همچنین تاکید کرد: بیماران دیابتی باید با متخصص تغذیه در خصوص نوع و میزان میان وعده آخر شب خود به منظور پیشگیری از افت قند خون در هنگام خواب مشورت کند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: مهر