استفاده از برخی گیاهان دارویی به کاهش درد پریودی کمک می کند. برای مثال متخصصان عقیده دارند مصرف روغن اسطوخودوس نقش مهمی در درد پریودی ایفا می کند.
به گزارش خط سلامت در این مطلب به معرفی برخی از مفید ترین گیاهان دارویی می پردازیم که به کاهش دندان درد و درد پریودی کمک می کنند.
گیاهان موثر دارویی جایگزین مفنامیک اسید
مفنامیک اسید جزو داروهایی است که برای تسکین دردهایی مانند دندان درد، دردهای ناشی از قاعدگی و... مورد استفاده قرار می گیرد.
متاسفانه بسیاری از افراد برای کاهش درد به سراغ خود درمانی می روند و این داروی بدون نیاز به نسخه را تهیه و استفاده می کنند و شرایط بدنی شان را در نظر نمی گیرند.
مصرف خودسرانه تمامی داروها عوارض بسیاری به همراه دارد، مصرف مفنامیک اسید مشکلاتی مثل اختلالات کبدی، مشکلات کلیوی، واکنش های آلرژیک جدی، حساسیت های پوستی و... را در پی دارد و می تواند عاملی برای کم خونی و در واقع کاهش میزان گلبول های قرمز شود.
برای کاهش درد می توانید به جای مفنامیک اسید از درمانی جایگزین که در این بخش از بهداشتی و سلامت نمناک به آن می پردازیم استفاده کنید.
جایگزین های گیاهی برای کاهش درد پریودی
از مفنامیک اسید اغلب برای کاهش درد قاعدگی و دندان درد استفاده می کنند اما به جای مفنامیک اسید می توان از گیاهان دارویی دیگری استفاده نمود. برای کاهش درد قاعدگی به جای مفنامیک اسید از گیاهان دارویی زیر استفاده نمایید:
اسطوخودوس
درمان جایگزینی مفنامیک اسید می تواند مورد استفاده قرار گیرد. ماساژ روی شکم و رحم با روغن اسطوخودوس نیز در کاهش درد دوران قاعدگی بسیار موثر است. یک پزشک متخصص درباره بررسی اثر درمانی اسطوخودوس بر روی شدت و طول مدت درد قاعدگی اظهار داشت:
قاعدگی دردناک از شایع ترین اختلالات ژنیکولوژیک است که بسیاری از زنان در سنین باروری آن را تجربه می کنند.
یکی از داروهای موثر برای تسکین درد قاعدگی استفاده از مفنامیک اسید است که عوارض جانبی بی شماری دارد. استفاده از برخی گیاهان دارویی می تواند بر روی شدت و طول مدت درد قاعدگی موثر باشد.
اسطوخودوس و مفنامیک اسید هر دو در کاهش شدت و طول مدت درد قاعدگی مؤثر هستند پس اسطوخودوس می تواند درمان جایگزینی مفنامیک اسید باشد.
برای کاهش درد قاعدگی می توان از اسطوخودوس به صورت استنشاقی و یا روغن آن استفاده نمود تا شدت و طول مدت درد قاعدگی کاهش یابد.
زنجبیل
زنجبیل با کاهش میزان هورمون های درد در بدن، انرژی را افزایش می دهد. دمنوش ریزوم گیاه زنجبیل در درمان دردهایی همچون دردهای قاعدگی بانوان بهتر از مفنامیک اسید عمل می کند.
برای استفاده از زنجبیل برای کاهش درد قاعدگی و کاهش انقباضات رحمی می توانید، زنجبیل ، عسل و کمی لیمو را به آب جوش اضافه کنید و بخورید.
رازیانه
برای از بین بردن درد قاعدگی چای گیاهی رازیانه را دو بار در روز، سه روز قبل از تاریخ شروع قاعدگی خود استفاده کنید و آن را تا زمان از بین رفتن درد ادامه دهید.
برای استفاده از اثرات کاهش درد رازیانه، یک قاشق چای خوری دانه های رازیانه را به یک فنجان آب جوش بیفزایید و سپس به مدت 5 دقیقه حرارت دهید. اجازه دهید تا اندکی خنک شود و بعد یک قاشق چای خوری عسل بیافزایید و خوب هم بزنید.
جایگزین گیاهی مفنامیک اسید برای کاهش دندان درد
معلوم نیست که دقیقاً چرا مفنامیک اسید به عنوان داروی مسکن برای دندان درد در میان عامه مردم مطرح شده است. متأسفانه برخی از داروخانه ها هم برای تسکین دندان درد مفنامیک اسید را تجویز می کنند. به جای مفنامیک اسید برای کاهش درد دندان از نسخه های طبیعی زیر استفاده کنید:
میخک
بهترین مسکن درد دندان میخک صدپراست. برای تسکین درد دندان 2 میخک صدپر را با کمی روغن زیتون یا نوع دیگری از روغن های گیاهی ترکیب کنید و روی محل درد قرار دهید.
روغن سیاه دانه
برای تسکین درد دندان یک قطره روغن سیاه دانه را بر روی دندان آسیب دیده بریزید و برای 15-20 ثانیه خوب ماساژ دهید یا یک قاشق غذا خوری روغن سیاه دانه را در یک لیوان آب گرم بریزید و از آن به عنوان دهانشویه استفاده کنید.
آویشن
خواص آویشن کامل درباره ی این گیاه پرفایده گفتیم که علاوه بر تمام آنها لازم است بدانید این گیاه در نسخه های کاهش درد تاثیر قابل توجهی دارد که یکی از آنها درد دندان است.
برای کمک به درمان دندان درد 4 قطره روغن آویشن را بر روی یک پد پنبه بریزید و به مدت 10 دقیقه بر روی دندانی که درد می کند، قرار دهید.
دمنوش نعناع
چای نعناع به دلیل مقادیر بالای تانن و منتول به درمان سریع و فوری دندان درد کمک می کند. برای تسکین فوری درد دندان یک چای کیسه ای نعناع را درون فریزر بگذارید تا یخ ببندد سپس این چای کیسه ای را به مدت 20 دقیقه بر روی دندان بگذارید.
مثل همیشه پیشنهاد می کنیم هرگز داروهای شیمیایی را خودسرانه مصرف نکنید، مصرف دارو باید طبق تجویز پزشک باشد. برای کاهش درد راه های خانگی و گیاهی فراوانی وجود دارد که می تواند جایگزین خوبی برای داروهای شیمیایی باشد اما چنانچه شرایط جسمی خاصی دارید یا مبتلا به بیماری هستید از هیچ یک از داروهای گیاهی بدون مشورت با متخصص طب سنتی استفاده نکنید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: نمناک