عصاره این گل زیبا خواب خوب و با کیفیتی به شما هدیه می کند

خط سلامت: گل بابونه برای چی خوبه؟ گل بابونه به راحتی توسط گلبرگ‌های سفیدش و عطر تندی که دارد، قابل تشخیص است و دارای خواص درمانی فوق‌العاده‌ای است. از جمله خواص گل بابونه می‌توان به مقابله با افسردگی و اضطراب، تقویت هضم غذا، کاهش درد و التهاب، درمان سرطان، رهایی از احتقان، کمک به داشتن پوست سالم، کاهش حلقه‌های تیره در اطراف چشم، روشن کردن پوست، کمک به داشتن لثه‌ها و دندان‌های سالم ، جلوگیری از بروز مشکلات قلبی،رهایی از مشکلات قاعدگی، درمان سوزش و خراش، ضد حساسیت، ضد میکروب، موثر در برابر سردرد‌های میگرنی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به دیابت، آرامش اعصاب و رفع بی‌خوابی، تسکین درد عضلات و مفصل، حفظ و سلامت در هنگام کبد چرب و درمان سرماخوردگی و گلودرد اشاره کرد.

عصاره این گل زیبا خواب خوب و با کیفیتی به شما هدیه می کند

خواب از نیازهای اساسی انسان است و هر گونه اختلال در جریان طبیعی آن، علاوه بر ایجاد مشکلات روانی، کارایی فرد را نیز می تواند کاهش دهد.

به گزارش خط سلامت عصاره گل‌های بابونه محتوی فلاونوئیدها، کومارین‌ها، اسپیرواترها، مواد موسیلاژی، املاح، پلی‌ساکاریدها، تانن‌ها و اسیدهای چرب است و اسانس حاصل از گل‌های بابونه دارای خواص ضـدعفونی‌کننده، آرام‌بخش، ضد اسپاسـم، ضد آلرژی و ضد نفخ است.

بابونه یکی از گیاهانی است که با افزایش سطح گلیسین در بدن، باعث تمدد اعصاب شده و همانند نوعی آرام‌بخش عمل می‌کند و یکی از گیاهان خواب‌آور است.

خواب از نیازهای اساسی انسان است و هر گونه اختلال در جریان طبیعی آن، علاوه بر ایجاد مشکلات روانی، کارایی فرد را نیز می تواند کاهش دهد.

دکتر رضا غفارزادگان، رییس و عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: یکی از گیاهانی که در طب سنتی به عنوان کمک‌کننده در خواب و آرام‌بخش، معرفی شده است، گیاه بابونه است.

عصاره گل‌های بابونه محتوی فلاونوئیدها، کومارین‌ها، اسپیرواترها، مواد موسیلاژی، املاح، پلی‌ساکاریدها، تانن‌ها و اسیدهای چرب است و اسانس حاصل از گل‌های بابونه دارای خواص ضـدعفونی‌کننده، آرام‌بخش، ضد اسپاسـم، ضد آلرژی و ضد نفخ است.

وی با اشاره به اینکه گیاه بابونه، یکی از گیاهان خواب‌آور است که سطح گلیسین را در بدن افزایش می‌دهد، عنوان کرد: گلیسین، نوعی انتقال‌دهنده عصبی است که باعث تمدد اعصاب می‌شود و همانند نوعی آرام‌بخش عمل می‌کند.

البته بابونه، ویژگی‌های مهم دیگری هم دارد، از جمله اینکه بابونه، حرارت مرکزی بدن را افزایش داده و واکنش بدن برای خنک کردن خودش را برانگیخته می‌کند که درنهایت به خواب‌آلودگی منجر می‌شود.

رییس و عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: گیاه بابونه دارای اثراتی از جمله تقویت سیستم عصبی و ایمنی، خواب‌آوری، آرام‌بخشی و ضد درد است.

نتایج مطالعاتی که در این پژوهشکده انجام شده نشان داده است که مصرف بابونه، اثر مثبت در جهت بهبود علایم اختلالات خواب و عملکرد روزانه بیماران مبتلا به اختلالات خواب نسبت به دارونما داشته است. همچنین اسانس بابونه باعث کاهش اضطرب و بهبود وضعیت خواب بیماران می شود.

غفارزادگان گفت: پژوهشگران پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با بررسی نمونه‌های خارجی مکمل‌های درمان اختلالات خواب در سطح بازارهای جهانی، در نهایت به یک فرمولاسیون مؤثر و کارآمد برای درمان اختلالات خواب رسیده‌اند که حاوی بابونه و گیاهان دارویی و شیمیایی دیگر است.

این محصول با نام تجاری وِل‌اِسلیپ با اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو آماده در پاییز سال ۱۴۰۱ به بازار ارائه شد. تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه یک عدد کپسول وِل‌اِسلیپ، ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از خواب، به میزان موثری به بهبود کیفیت خواب و درمان اختلالات خواب کمک می‌کند.  برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان