آب پیاز با جوشاندن پیازهای نصف شده و سپس عبور مایع از صافی تهیه می شود. مشخص شده است آب پیاز به تقویت سلامتی کمک می کند
به گزارش خط سلامت نوشیدن آب پیاز به بازسازی بدن کمک می کند. در ادمه به معرفی خواص پیاز و آب پیاز می پردازیم.
پیاز و خواص شگفتانگیز آن برای سلامتبدن
پیاز در زمستان میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. پیاز به لطف ترکیبات آنتی اکسیدانی خود میتواند قدرت محافظتی در برابر بیماریها به خود گیرد.
پیازی که با مشت در کنار آرد باقالی خشک میشکنیم در واقع بیماری را دفع میکند. پیاز که در برابر سرطان از بدن ما محافظت میکند، کلسترول را هم تنظیم میکند.
پیاز خشک که نقش بسزایی در کاهش آکنه و جای زخم دارد، در صورت مصرف زیاد آنها را از بین میبرد. اما برای بهره مندی از فواید پیاز باید آن را متعادل مصرف کنیم و در مصرف آن زیاده روی نکنیم.
پیاز که به لطف گوگرد موجود در آن به سلامت مغز کمک میکند، تا حد زیادی از سلامت قلب هم محافظت میکند. علاوه بر این، پیاز که به تجزیه برخی از غذاهای غیرقابل هضم کمک میکند، قند خون بالا را نیز متعادل میکند.
تا اینجا به برخی از فواید بی شمار پیاز خشک اشاره کردیم. بنابراین، آب پیاز چه کار میکند؟ اگر یک هفته آب پیاز بنوشیم چه اتفاقی میافتد؟
نوشیدن آب پیاز به مدت یک هفته؛ از بدن در برابر ویروسها محافظت میکند. همچنین به بازسازی مجدد بدن کمک میکند. به طور مکرر توسط متخصصان گفته میشود که مصرف پیاز خشک هم به صورت خام و هم آب پز در هوای سرد مفید است.
آنتی بادیهای موجود در سیستم ایمنی را در برابر ویروسها افزایش میدهد و آنتی بادیها را تقویت میکند. بنابراین، این بیماری راحتتر غلبه میکند. علاوه بر این، آب پیاز برای عفونتهای ادراری مفید است و خانمهایی را که مشکل قاعدگی دارند تسکین میدهد.
آب پیاز خشک سلولهای بدن را تقویت میکند و عملکرد اندامها را افزایش میدهد. اما درمان با استفاده از آب پیاز خشک که به مدت یک هفته مصرف میشود باید به مدت ۱۰ روز قطع شود و سپس از سر گرفته شود.
برای تهیه آن، پیازها را از وسط نصف کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. بعد از این فرآیند، آب پیاز را آبکش کرده و در لیوان بریزید. سعی کنید قبل از سرد شدن زیاد، این دمنوش را ولرم مصرف کنید. کسانی که نمیتوانند آب پیاز را به تنهایی بنوشند میتوانند به آن عسل یا لیمو اضافه کنند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: فرارو