قبل از زدن ضد آفتاب این مطلب را بخوانید

خط سلامت: کرم ضد آفتاب به محافظت از پوست در برابر اشعه های مضر خورشید کمک می کند.

قبل از زدن ضد آفتاب این مطلب را بخوانید

کرم ضد آفتاب انواع مختلفی دارد. برخی افراد ترجیح می دهند از نوع بی رنگ آن استفاده کنند، در حالی که برخی دیگر نوع رنگی آن را ترجیح ی دهند. این قبیل کرم ها با محافظت از پوست در برابر اشعه های مضر، احتمال ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهند.

به گزارش خط سلامت امروزه فواید استفاده از ضد آفتاب برای محافظت از پوست، بر کسی پوشیده نیست، با این حال برخی از افراد در رابطه با استفاده از این کرم ها باورهای غلطی دارند.

کرم ضد آفتاب و باورهای غلط در رابطه با آن

کرم ضد آفتاب از پوست در برابر اشعه های مضر محافظت می کند و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد. در این مطلب ۵ باور اشتباه درباره استفاده از ضدآفتاب را معرفی می کنیم:

هرچقدر SPF بیشتر باشه، ضدآفتاب محافظت بیشتری داره

یکی از بزرگ ترین باورهای اشتباهی که ما درباره ضدآفتاب‌ها داریم این است که فکر می‌کنیم هرچه SPF یک ضدآفتاب بیشتر باشد، آن ضدآفتاب محافظت بیشتری از پوست ما می‌کند. درواقع بهتر است بدانیم که هیچ ضدآفتابی نمی‌تواند از پوست ما محافظت ۱۰۰ درصدی کند.

اگر شما ضدآفتابی با SPF ۳۰ تهیه کنید و آن بتواند تقریبا ۹۶ درصد اشعه‌های مضر را از پوستتان دور کند، کرم ضد آفتاب‌هایی با SPF بالاتر تنها ممکن است نیم تا یک درصد بیشتر بتوانند برخورد این اشعه‌ها به پوست را مسدود کنند. پس با باور محافظت صددرصدی، هزینه‌های خیلی زیاد را متحمل نشوید و به ضدآفتاب‌ها با SPF۳۰ اکتفا کنید.

اگر کرم ضدآفتاب بزنیم کمبود ویتامین D می‌گیریم

کرم‌های ضدآفتاب، تنها ورود اشعه‌های مضر را به پوست مسدود می‌کنند، نه ویتامین D موجود در نور خورشید را. داستان از این قرار است که وقتی پوست در مقابل نور خورشید ویتامین D تولید کند، هنوز فعال نیست، اما وقتی با UVB آفتاب ترکیب شود، فعال یا تبدیل به ویتامین D۳ می‌شود. این در حالی است که هیچ یک از ضدآفتاب‌ها نمی‌توانند به شکل صددرصدی این فرایند را مسدود کنند.

روزهای ابری نیازی به ضدآفتاب نیست

در روزهای ابری هنوز با اشعه‌های خورشید سر و کار داریم. پس حتی اگر هوا ابری باشد باید از کرم‌های ضدآفتاب استفاده کنیم و مراقبت‌های پوستی‎مان را انجام دهیم.

لوازم آرایشی SFP دارند

بله! ممکن است لوازم آرایش‌های زیرساز مثل کرم پودر و کانسیلر حاوی SPF بوده یا خاصیت ضدآفتابی داشته باشند اما حتی گران‌ترین نوع آن‌ها نیز نمی‌توانند به شکل کامل از پوست ما در برابر اشعه مضر خورشید محافظت کنند.

پوست تیره، اشعه را جذب نمی‌کند!

شاید پوست‌هایی با رنگ تیره به سرعت پوست‌هایی با رنگ روشن نسوزند، اما این به معنای آن نیست که اشعه‌های مضر آفتاب را جذب نمی‌کنند. بنابراین بسیاری از کارشناسان، محققان و پزشکان توصیه و تاکید کرده‌اند که در هر سن، جنس، نژاد و شرایطی که هستید بهتر است از ضدآفتاب استفاده کنید چراکه سرطان پوست هیچ یک از این موارد را شامل نمی شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان