کار کردن طولانی مدت و بدون وقفه در دوران جوانی با پیامدهای منفی برای سلامت روان در دوران بعدی زندگی ( مانند میانسالی)، همراه است.
به گزارش خط سلامت افرادی که در دوران جوانی کار کردن را به سایر بخش های زندگی خود ترجیح می دهند و زمانی برای استراحت کردن در نظر نمی گیرند در دوران میانسالی در معرض مشکلات زیادی قرار می یگرند.
کار کردن بی وقفه و عوارض آن در میانسالی
کار کردن طولانی مدت، بدون هیچ استراحت و تفریحی، احتمال ابتلا به مشکلات سلامت روان را افزایش می دهد.
بررسیهای متخصصان در آمریکا نشان میدهد برنامههای کاری نامعقول و مدیریت نشده در جوانی ممکن است احتمال ابتلا به افسردگی و بیماری مزمن را در سنین میانسالی افزایش دهد.
بر اساس یک بررسی جدید، کار کردن در شب و برنامههای کاری نامعقول در جوانی ممکن است به افزایش خطر ابتلا به افسردگی و ضعف سلامت در دوره میانسالی منجر شود.
«ون جویی هان»، استاد دانشگاه نیویورک و نویسنده این مطالعه، پس از سه دهه بررسی برنامه کاری و الگوی خواب ۷۰۰۰ آمریکایی، متوجه شد که فقط یکچهارم افراد شرکتکننده طی روز و در ساعات منظم کار میکردند.
از افراد شرکتکننده در مطالعه از سن ۲۲ تا ۵۰ سالگی مصاحبه گرفته شد و سهچهارم جامعه نمونه پژوهش کارگران آمریکایی متولد دهه ۱۹۶۰ بودند. برخلاف کارگرانی که روزکار بودند، کارگرانی که وقتی جوانتر بودند شیفت کاری شب یا چرخشی داشتند در نهایت گزارش دادند با مشکل خواب دست و پنجه نرم میکردند و بیشتر احتمال داشت در سن ۵۰ سالگی دچار بیماری و افسردگی شوند.
هان پس از دههها ساعات کاری طولانی و ذهنیت فرهنگ سختکوشی، وقتی ۴۰ ساله بود پزشک به او گفت سن بیولوژیکیاش ۶۰ ساله است. این مسئله سبب شد تا تحقیق کند آیا ساعات کار طولانی میتواند اثر بلندمدت بر سلامت داشته باشد.
هان ابراز امیدواری کرد مطالعه او منابعی فراهم کند تا به افراد کمک کند وقتی به دلیل کار از لحاظ جسمی خسته و از لحاظ احساسی تحلیل رفتهاند، زندگی شاد و سالمی داشته باشند.
هان متذکر شد: میتوانیم بگوییم که آنها داوطلبانه میخواهند ساعات طولانی کار کنند، اما در واقعیت، مسئله ساعات طولانی کار کردن داوطلبانه نیست. آنها احساس میکنند که فرهنگ کار از آنها میخواهد که ساعات طولانی کار کنند، وگرنه ممکن است از زندگی و اجتماع جا بمانند.
یافتههای مطالعات او نشان داد آن دسته از کارگران آمریکایی که استراحت مناسب را فدای کار کرده بودند از لحاظ آماری بیشتر احتمال داشت به افسردگی یا مشکلات سلامت دچار شوند.
او گفت: وقتی کار به یک عاملِ استرسزای روزمره تبدیل میشود، پیامدهایش برای سلامت از آن نوعی است که میتوانید انتظار داشته باشید ۳۰ سال بعد ببینید.
این مطالعه ممکن است ارتباط شبکاری و شیفتهای چرخشی با کمخوابی و ضعف سلامت را نشان دهد، اما نتوانسته است شواهد محکمی بیابد که یک عامل مستقیم دیگری است. با وجود این، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا متذکر شده است که خواب ناکافی میتواند به افزایش احتمال بیماریهای مزمن از جمله دیابت، بیماری قلبی و چاقی منجر شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: بهداشت نیوز