دارچین به بهبود متابولیسم و سلامت قلب کمک می کند و یک ادویه محبوب است که برای قرن ها به دلیل خواص دارویی آن استفاده می شود.
به گزارش خط سلامت دارچین موثر در مدیریت سطح قند خون و کنترل التهاب شناخته شده است. توصیه شده چای دارچین قبل از خواب یا بعد از ناهار مصرف شود تا هضم غذا ، افزایش متابولیسم و کاهش وزن را به دنبال داشته باشد.
فواید چای دارچین برای افراد مبتلا به دیابت
-تنظیم سطح قند خون: دارچین حاوی ترکیبات زیست فعال از جمله سینامالدئید است که نشان داده شده است اثرات انسولین را تقلید می کند و به بهبود حساسیت به انسولین کمک می کند.
انسولین هورمونی است که با تسهیل جذب گلوکز از جریان خون به سلول ها برای تولید انرژی، نقش مهمی در تنظیم سطح قند خون دارد. دارچین با افزایش حساسیت به انسولین ممکن است به کاهش سطح قند خون به ویژه بعد از غذا کمک کند.
- بهبود کنترل قند خون: چند مطالعه نشان داده اند دارچین می تواند منجر به بهبود کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت شود. این بهبودها ممکن است شامل کاهش سطح قند خون ناشتا، کاهش سطح HbA1c (نشانگر کنترل طولانی مدت قند خون) و بهبود حساسیت به انسولین باشد.
- خواص آنتی اکسیدانی: دارچین سرشار از آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. سطح بالای قند خون مزمن می تواند استرس اکسیداتیو را در بدن افزایش دهد و منجر به التهاب و آسیب به بافت ها شود. خواص آنتی اکسیدانی دارچین ممکن است به کاهش برخی از این اثرات کمک کند و سلامت و تندرستی کلی را ارتقا دهد.
- اثرات ضد التهابی: التهاب در ایجاد و پیشرفت دیابت و عوارض آن نقش دارد. نشان داده شده است که دارچین دارای خواص ضد التهابی است که ممکن است به کاهش التهاب در بدن و بهبود سلامت کلی متابولیک کمک کند.
نحوه مصرف دارچین
لذت بردن از دارچین یا دلچینی در غذاهای مختلف میتواند راهی خوشمزه برای کاهش بالقوه سطح قند خون باشد. چه روی بلغور جو دوسر، ماست پاشیده شود یا به نوشیدنیهایی مانند چای یا قهوه اضافه شود، نصف تا یک قاشق چایخوری بعد از هر وعده غذایی میتواند فوایدی داشته باشد.
با این حال، حفظ هوشیاری بسیار مهم است، زیرا پاسخهای فردی متفاوت است و دوزهای خارج از محدوده 1000-2000 میلیگرم ممکن است اثرات مورد نظر را نداشته باشد. ترکیب مصرف دارچین با داروهای دیابت و در عین حال نظارت دقیق بر سطح قند خون توصیه میشود. علاوه بر این، مدت زمان توصیه میشود. دیابت ممکن است بر کارآیی دارچین تأثیر بگذارد و فواید بالقوه بیشتری در افرادی که سابقه دیابت کوتاهتری دارند مشاهده میشود.
دارچین آسیاب شده را روی بلغور جو دوسر، ماست یا غلات کامل بپاشید.
برای تقویت طعم دارچین را به اسموتی ها یا شیک های پروتئینی اضافه کنید.
برای تهیه چای دارچین، چوب دارچین را در آب داغ دم کنید.
دارچین را روی میوه های برش داده شده یا سبزیجات بوداده بپاشید تا طعمی شیرین و خوش طعم داشته باشید.
از دارچین به عنوان ادویه در غذاهای خوش طعم مانند کاری یا خورش استفاده کنید.
"در حالی که دارچین می تواند یک مکمل مفید برای برنامه مدیریت دیابت باشد، نباید به عنوان جایگزینی برای درمان پزشکی یا مداخلات سبک زندگی تجویز شده توسط یک متخصص مراقبت های بهداشتی استفاده شود. پاسخ های فردی به دارچین ممکن است متفاوت باشد، بنابراین توصیه می شود سطح قند خون را از نزدیک کنترل کنید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.