پیری با انجام برخی کارهای ساده به تعویق می افتد.
به گزارش خط سلامت ورزش و پیروی از یک رژیم غذایی سالم، روند پیری را کند می کند.
پیری چگونه به تعویق می افتد؟
پیری با انجام برخی کارهای ساده به تعویق می افتد.
مراقبت از سلامت بدن با فعالیت جسمی، انتخاب غذای سالم، خواب کافی و ... عاداتی هستند که از پیری زودرس جلوگیری میکنند. با رعایت این عادات دوران کهنسالی نیز سالمتر تجربه می شوند.
معمولاً دو ماه طول میکشد تا یک رفتار به عادت روزمره تبدیل شود، بنابراین توصیه میشود برای ایجاد یک عادت حداقل یک ماه زمان صرف کنید. عاداتی وجود دارند که با بهکارگیری آنها میتوانید سالمتر زندگی کنید و دیرتر پیر شوید.
پنج عادت اصلی که روند پیری را به تعویق میاندازند، عبارتند از:
محافظت از پوست در برابر آفتاب
اینکه متخصصان پوست همیشه اصرار بر استفاده از ضدآفتاب دارند، یک علت آن به تعویق انداختن روند پیری پوست است. ضد آفتاب و سایر اقدامات محافظتی در برابر آفتاب مانند استفاه از عینک آفتابی و کلاه نه تنها به پیشگیری از سرطان پوست کمک میکنند، بلکه از پوست در برابر پیری زودرس محافظت می کنند.
خوب شبانه کافی
خواب کافی (۷ الی ۹ ساعت) بهترین راه محافظت در برابر برخی از شایعترین بیماریهایی است که با افزایش سن به وجود میآیند. استراحت شبانه خوب نه تنها احتمال ابتلا به بیماری قلبی، سکته و چاقی را کاهش میدهد، بلکه التهاب را کاهش داده و توانایی مغز را برای تمرکز و تمرکز بهبود می بخشد.
نوشیدن روزانه یک لیتر آب
نوشیدن یک الی دو لیتر آب در طول روز، بدن را هیدراته نگه میدارد، سطح انرژی را حفظ میکند و سیستم گوارش را نظم میبخشد.
رژیم غذایی متعادل
مصرف بیش از حد قند و غذاهای فرآوریشده، علاوه بر ایجاد چاقی، سرطان و سایر بیماریها، میتواند روند پیری پوست را تسریع کند و باعث چین و چروک شود. غذاهای فرآوریشده و خوراکیهای شیرین را کمتر مصرف کنید و مصرف میوهها، سبزیجات و غلات سبوسدار را در رژیم غذایی خود در اولویت قرار دهید.
ورزش
سه ساعت ورزش متوسط در هفته یا یک و نیم ساعت ورزش شدید، برای محافظت از بدن در برابر کلسترول بالا، دیابت، زوال عقل و مشکلات جسمی توصیه میشود. ورزشهایی مانند پیادهروی یا دویدن به تقویت استخوانها کمک میکنند. همچنین تمرین با وزنه نیز وضعیت بدن را بهبود می بخشد، به خواب کمک می کند و التهاب را به حداقل می رساند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: عصر ایران