بی خوابی نوزادان، مطابق آنچه پژوهش ها نشان داده است نه تنها یک مشکل نیست بلکه نشانه خوبی است.
به گزارش خط سلامت برخی تحقیقات نشان داده است بین بی خوابی نوزاد ان و سطح هوش آن ها رابطه مستقیم وجود دارد.
بی خوابی نوزادان
بی خوابی نوزادان بالقوه نشان دهنده توان هوشی آن هاست.
محققان در مطالعهای در دانشگاه بریستول به این نتیجه رسیده اند که بی خوابی نوزادان نشانهی هوش بالای آن هاست. این تحقیقات نشان میدهد بین سطح موفقیتهای فکری و خواب ناقص شبانه ارتباط وجود دارد.
استاد پیتر فلمینگ، متخصص سلامت و روانشناسی رشد نوزادان در دانشگاه بریستول، گفت این تحقیق نشان میدهد بین سطح هوش و خواب ناقص ارتباط وجود دارد. او گفت: نوزادان انسان برای خوابیدن طولانی مدت طراحی نشده اند. این برای آنها خوب نیست و هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد خواب بیشتر و منظمتر برای نوزادان مفید است.
چرا بیخوابی نوزادان در شب نشانه خوبی است؟
استاد پیتر فلمینگ همچنین گفت نوزادانی که مشکل خواب دارند، احتمالاً ترجیح میدهند از عصر تا نیمه شب بیدار بمانند. او ادامه داد: از نظر زیست شناختی این مزیت بزرگی است، زیرا آنها در این ساعات از روز توجه بیشتری از دو مراقب اصلی خود دریافت میکنند.
استاد فلمینگ میگوید حتی بزرگسالان هم شبها یکسره نمیخوابند و این طبیعی است، اما بزرگسالان فراموش میکنند که مرتباً از خواب بیدار میشوند.
او میافزاید بیدار شدن شبانه در طول تاریخ برای انسانهای شکارچی-گردآورنده طبیعی بوده است. تنها سبک زندگی مدرن، ما را متقاعد کرده است که باید طولانی و یکسره بخوابیم و بیدار شویم.
او میگوید: از منظر زیست شناختی، رفتار نوزاد کاملاً طبیعی و منطقی است. اما با انتظارات قرن ۲۱ ما سازگار نیست. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: فرارو