کم‌هوش‌ها با این رفتارها خود را لو می دهند/ کم هوش هستید یا باهوش

خط سلامت: با هوش هم و کم هوش ها با هم تفاوت هایی دارند که بخشی از آن را می توان از روی عادت های شان ارزیابی کرد.

کم‌هوش‌ها با این رفتارها خود را لو می دهند/ کم هوش هستید یا باهوش

با هوش ها عادت های رفتاری خاصی دارند که افراد کم هوش هرگز آنها را به کار نمی بندند. کم هوش‌ ها غیر حرفه‌ای عمل می‌کنند و رفتار آنها نسبت به افراد باهوش، متفاوت است.

به گزارش خط سلامت دنیای ما مملوء از آدم‌های مختلف، با درجات متفاوتی از ضریب هوشی است. تقریباً همه دوست دارند ادعای باهوش بودن کنند، اما آن‌هایی که از هوش بسیار بالایی برخوردارند، گاهی داشتن این ویژگی برای شان دردسرساز می‌شود.

 

کم هوش‌ها اشتباهات خود را به گردن دیگران می‌اندازند.

کم هوش‌ها بسیار غیر حرفه‌ای اند .

کم هوش‌ها تمایلی به پذیرفتن مسئولیت اشتباهات خود ندارند و به جایش، ترجیح می‌دهند به حال خودشان تأسف بخورند.

باهوش ها، می‌دانند که اشتباه کردن به معنای فرصتی برای یادگیری و داشتن عملکردی بهتر در آینده است.

کم هوش‌ها همیشه حق را به خود می دهند

هنگام جر و بحث، کم هوش‌ها در همدلی با فرد مقابل خود و درک بحث، با مشکل رو به رو هستند. این افراد همچنین از توجه به بحث و تجدید نظر احتمالی در نظرات خود ناتوان اند.

یکی از نشانه‌های واضح هوش، برخورداری از قدرت درک مسائل از جهات مختلف است. به علاوه، باهوش‌ها همیشه ذهن خود را در برابر اطلاعات و معیار‌های جدید باز نگه می‌دارند.

کم هوش‌ها بر دیدگاه خود پافشاری کنند. این البته جدا از جر و بحث‌های قابل قبول شان با شخص مقابل شان است.

باهوش‌ها همیشه به طور خودکار با دیگران موافق اند. با این حال، آن‌ها به دقت گوش می‌دهند و همه‌ ابعاد بحث را سبک سنگین می‌کنند تا بر اساس آن تصمیم بگیرند.

کم هوش‌ها به هر اختلافی با خشم و پرخاشگری واکنش نشان می‌دهند مسلماً همه‌ ما گهگاه عصبانی می‌شویم .

کم هوش ها از خشم و رفتار پرخاشگرانه برای به کرسی نشاندن حرف خود استفاده می‌کنند.

 کم هوش‌ها نیاز‌ها و احساسات دیگران را نادیده می‌گیرند.

باهوش‌ها معمولاً توانایی گذاشتن خود به جای دیگران را دارند. با این کار، درک دیدگاه‌های دیگران دیگر دشواری چندانی برای شان ندارد.

با این حال، برای کم هوش‌ها تصور اینکه کسانی هستند که نظری متفاوت از آن‌ها درباره‌ی موضوعی دارند و بنابراین با آن‌ها موافق نیستند، دشوار است.

همه‌ ما گهگاه خودخواه می‌شویم، امری که کاملاً طبیعی و انسانی است. تنها نکته‌ مهم در اینجا این است که یک نقطه‌ تعادل میان نیاز به دنبال کردن اهداف و نیاز‌های خود و نیاز به واکنش نشان دادن به احساسات اطرافیان مان وجود دارد.

کم هوش‌ها خود را بهتر از دیگران می‌دانند

باهوش‌ها سعی می‌کنند برای دیگران انگیزه و کمک باشند. آن‌ها به این دلیل این کار را انجام می‌دهند که از تحت الشعاع قرار گرفتن ترسی ندارند. آن‌ها از میزان سالمی از اعتماد به نفس برخوردارند و هوش کافی برای برآورد توانایی‌های خود را دارند.

کم هوش ها، اما اغلب دیگران را کوچک می‌کنند تا خودشان بهتر به نظر برسند. این افراد معتقدند از همه بهترند و به سرعت دیگران را پیش‌داوری می‌کنند. این‌ها نشانه‌ی هوش نیست.

بسیاری از زیست شناسان معتقدند توانایی ما انسان‌ها در همکاری با یکدیگر، نقش قابل توجهی در تکامل مان داشته است؛ بنابراین شاید بزرگ‌ترین نشانه‌ی هوش، داشتن قدرت همکاری با دیگران باشد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

منبع: فرارو

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان