
به گزارش خط سلامت بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه میشیگان، اگر تبلیغات تلویزیونی مشابهی برای خوردن سالاد صورت پذیرد، تاثیر چندانی به افزایش میل به مصرف این ماده غذایی ایجاد نمی شود.
چگونه الگوهای فکری، تغذیه را کنترل می کند؟
بسیاری از مردم اعتقاد دارند پس از خوردن غذاهای چرب مانند چیزبرگر و سیب زمینی سرخ شده شادتر می شوند. تبلیغات تلویزیونی و محتوای رسانه های اجتماعی به چنین تفکری دامن می زند؛ چرا که شرکت های مواد غذایی، از بهترین نورپردازی، فضاسازی و موسیقی برای القای حس مثبت به بیننده تبلیغ استفاده می کنند.
محدودیت و میل بیشتر به فست فود
جالب است بدانید، طبق تحقیقات انجام شده، باور مثبت نسبت به انواع فست فود و این انتظار که پس از مصرف غذاهای چرب شادی بیشتری تجربه خواهد شد، در افرادی که برای کنترل مصرف غذاهای چرب و فرآوری شده، بیش از سایرین تلاش می کنند قوی تر است. این مورد به خوبی نشان می دهد تغییر رفتار مانند تغییر الگوی غذایی زمانی بطور موثر صورت می گیرد که باورهای فرد نیز تغییرات مثبتی کرده باشد.
تبلیغات تلویزیونی و مصرف غذاهای سالم
مطالعات نشان داده است، بزرگسالانی که سابقا اعتقادات قوی در مورد تأثیر مصرف نوع خاصی از غذا بر احساس شادی نداشتند، پس از آنکه برای مدت طولانی در معرض تبلیغات مثبت در رابطه با انواع فست فود قرار گرفتند، این باور را افزایش دادند که با خوردن این نوع غذاها احساس خوبی خواهند داشت. چنین نتیجه ای در مورد مصرف سالاد و ماست طبیعی دیده نشد. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است .