مشکلات روانی با کافئین مرتبط است ؟

خط سلامت: بزرگسالان سیگاری مبتلا به بیماری روانی بیشترین کافئین را در ایالات متحده مصرف می کنند.

مشکلات روانی با کافئین مرتبط است ؟

به گزارش خط سلامت نه تنها افراد سیگاری بزرگسال مبتلا به اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی بیشترین کافئین را مصرف می کنند، بلکه بیشتر در معرض خطر اثرات نامطلوب سلامتی قرار دارند.

آمریکایی ها بیش از هر زمان دیگری نوشیدنی های کافئین دار می نوشند، اما محققان راتگرز گروهی را پیدا کردند که در صدر جدول مصرف کافئین قرار دارد: سیگاری های بالغ مبتلا به بیماری روانی .

جیل ام ویلیامز، مدیر بخش روانپزشکی اعتیاد در دانشکده پزشکی راتگرز رابرت وود جانسون، در مطالعه‌ای دریافت نه تنها سیگاری‌های بزرگسال مبتلا به اختلال دوقطبی و اسکیزوفرنی الکل می‌خورند بلکه بیشترین میزان کافئین را دریافت می کنند و در معرض بیشترین خطر عواقب منفی سلامت هستند.

ویلیامز می‌گوید: کافئین عموماً بی‌خطر تلقی می‌شود و حتی فوایدی برای سلامتی دارد. اما ما اثرات شناختی و روانپزشکی مصرف زیاد کافئین ، به ویژه در میان سیگاری‌های مبتلا به بیماری روانی را درک نمی‌کنیم.

اثرات روانی کافئین

اثرات اصلی کافئین افزایش هوشیاری، توجه و هوشیاری است. در حالی که برای اکثر بزرگسالان سالم مصرف 400 میلی گرم کافئین در روز - معادل حدود چهار فنجان قهوه دم کرده - بی خطر است، مصرف بیش از 600 میلی گرم توصیه نمی شود و می تواند منجر به اضطراب، بی خوابی، اسید معده اضافی و سوزش سردل و معده شود.

کافئین و عملکردهای اجرایی

ویلیامز گفت اطلاعات کمی در مورد تأثیر کافئین بر عملکردهای اجرایی مانند استدلال و تصمیم گیری وجود دارد و مطالعات انجام شده عمدتاً شامل بزرگسالان سالم بدون بیماری روانی بوده است. حتی کمتر در مورد تأثیر مصرف زیاد کافئین بر علائم روانپزشکی یا خواب در بزرگسالان مبتلا به بیماری روانی جدی که سیگار می‌کشند، شناخته شده است.

برای رفع این شکاف ها، ویلیامز و همکارانش از دپارتمان روانشناسی راتگرز و دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو، داده های 248 فرد سیگاری بزرگسالی را که در طول مطالعه قبلی استخدام شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

در ابتدای مطالعه، شرکت کنندگان نظرسنجی هایی را در مورد سابقه مصرف سیگار، مصرف کافئین ، سلامت جسمانی و علائم روانی تکمیل کردند. محققان همچنین نمونه های خونی را برای اندازه گیری سطح کافئین سرم جمع آوری کردند.

کافئین ، اختلال دوقطبی و اسکیزوفرنی

آنها دریافتند مصرف کافئین در میان شرکت کنندگان مبتلا به اختلال دوقطبی و پس از آن بزرگسالان مبتلا به اسکیزوفرنی بالاترین میزان را دارد.

ویلیامز گفت چندین نظریه برای توضیح رابطه بین مصرف کافئین و بیماری روانی وجود دارد. یکی ارتباط ثابت شده بین کافئین و سیگار است: افراد مبتلا به بیماری های روانی دو تا سه برابر بیشتر از جمعیت عمومی سیگار می کشند از آنجایی که دود سیگار متابولیسم کافئین را افزایش می دهد، برای دستیابی به اثرات محرک به کافئین بیشتری نیاز است.

مصرف زیاد کافئین را به گیرنده های آدنوزین مرتبط می کند و از تأثیر احتمالی خود درمانی در میان افراد مبتلا به بیماری روانی حمایت می کند. همچنین به نظر می رسد افراد مبتلا به بیماری های روانی در برابر انواع مواد اعتیاد آور آسیب پذیر هستند

او می‌گوید: امروزه، مردم مقادیر زیادی کافئین را به شکل‌های غلیظ‌تری - مانند نوشیدنی‌های انرژی‌زا یا دو شات اسپرسو - بسیار بیشتر از زمانی که شرکت‌کنندگان ما مورد بررسی قرار گرفتند، مصرف می‌کنند. با این حال، اثرات مصرف زیاد کافئین به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته است. این امر به ویژه در مورد افراد مبتلا به بیماری روانی صادق است. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان