
قلدری در دوران کودکی یکی از عواملی است که احتمال ارتکاب به وقوع جرم و جنایت در بزرگسالی را افزایش می دهد.
به گزارش خط سلامت پژوهش ها نشان داده است افرادی که در دوران کودکی قربانی قلدری می شوند، در سن نوجوانی و بزرگسالی بیشتر از سایر افراد احتمال دارد به اعمال مجرمانه بپردازند.
قلدری یک شمشیر دولبه
قلدری در دروران کودکی، تاحدودی خشونت و رفتار مجرمانه در بزرگسالی را پیش بینی می کند.
با این حال این فقط خود قلدرها نیستند که در معرض خطر درگیر شدن در رفتارهای بزهکارانه هستند.
بر اساس آخرین تحقیقات، قرار گرفتن در معرض قلدری تأثیر قابل توجهی بر کودک در مراحل بعدی زندگی دارد. جای تعجب نیست کودکانی که مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند، در بزرگسالی نسبت به کودکانی که مورد آزار و اذیت قرار نگرفتهاند، بیشتر در معرض رفتارهای مجرمانه یا بزهکارانه هستند. تحقیقات اخیر نشان میدهد تقریباً 14 درصد از کسانی که به طور مکرر مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند، در بزرگسالی به علت ارتکاب جرم مجازات و در زندان هستند، در حالی که تنها 6 درصد از کودکانی که مورد آزار و اذیت قرار نگرفتهاند در زندان به سر میبرند.
ارتباط بین قلدری و رفتار مجرمانه روشن است. بیش از 20 درصد از قربانیان قلدری در مقطعی از زندگی بزرگسالی خود به جرم و جنایت محکوم شده اند، در حالی که این رقم در غیر قربانیان تنها 11 درصد است. علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که 75 درصد از تیراندازی های مدارس در ایالات متحده توسط جوانانی که قربانی قلدری شده اند، انجام شده است. این مطالعات نشان داده است که قربانیان ممکن است این رفتارها را به عنوان راهی برای بازیابی قدرت و کاهش شرم انجام دهند. آنها به اعمال مجرمانه متوسل می شوند یا با این تصور که طرف مقابل آنها را مورد حمله قرار می دهد، رفتار پرخاشگرانه را آغاز می کنند.
مشکلات قربانیان قلدری
واکنش قربانیان قلدری متفاوت است. برخی افکار خودکشی دارند. گاهی اوقات، قربانیان قلدری به افکار قتل یا بزهکارانه روی می آورند اما آنها را برای خود نگه می دارند. به طور غم انگیز، این قربانیان ممکن است پس از انفجارخشم شان افکار منفی خود را متوجه برخی از افرادی کنند و به آنها صدمه بزنند.
متخصصان می گویند اثرات بلندمدت قلدری را نمی توان نادیده گرفت و صرفاً آن را به «کودک بودن بچهها» نسبت داد.
پیشگیری از آسیب های ناشی از قلدری
بهترین راه برای مقابله و پیشگیری از قلدری این است که الگوی خوبی باشیم. از آنجا که کودکان رفتارهای مختلفی را که بزرگسالان انجام میدهند - چه مثبت یا منفی - منعکس میکنند، درگیر شدن در رفتار مسالمتآمیز و غیرخشونتآمیز تأثیر شگرفی بر رفتار فرزندان خواهد گذاشت. درگیر کردن جوانان در گفتگوها و فعالیت های ضد قلدری تأثیر مثبتی بر کودکان نشان داده است.
راه دیگر برای رسیدگی به اثرات قلدری، برگزاری گروه درمانی برای قلدرها و قربانیان است. در حالی که قلدر ممکن است دنیا را به عنوان قلمرو خود ببیند و زمانی که خود را بر دیگران برتری میدهد احساس قدرت بیشتری میکند، قربانی ممکن است در مقابل قلدر و سایر افراد احساس ترس و شرم کند.
صرف نظر از نحوه برخورد با قلدری، ضروری است که به قربانیان شنیده شوند و به آنها فرصت داده شود تا صحبت کنند. با افزایش قلدری در مدارس، مهم است که به قربانیان قلدری از همان دوران کودکی مراقبت و توجه شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.