کافئین دو بیماری روانی را به اوج می رساند

خط سلامت: کافئین یک ماده انرژی بخش است که امروزه افراد زیادی از آن استفاده می کنند.

کافئین دو بیماری روانی را به اوج می رساند

کافئین بر سلامت جسمی و ذهنی افراد تاثیر می گذارد.

به گزارش خط سلامت کافئین بر انواع مشکلات روانی و جسمی تاثیرات متفاوتی دارد.

کافئین و بیش فعالی (ADHD)

کافئین در برخی نوجوانان به عنوان درمان کمکی برای مقابله با علائم بیش فعالی( ADHD ) استفاده می شود. افراد بیش فعال سطوح پایینی از دوپامین (هورمون "احساس خوب" در مغز که با انگیزه مرتبط است ) را تجربه می کنند.

کافئین اثرات این هورمون را افزایش می دهد، این امر باعث می شود افراد بیش فعال بیشتر به دنبال کافئین باشند. علاوه بر این، برخی از محققان می گویند کافئین ممکن است برخی ازعلائم بیش فعالی بزرگسالان مانند بی توجهی و اختلال حافظه را بهبود بخشد.

caffeine-overdose

تاثیر کافئین بر اضطراب و اختلال دوقطبی

اگر شخصی از نظر اجتماعی مضطرب یا مستعد حملات پنیک است نوشیدن یک قهوه یا نوشیدنی انرژی زا فقط آن را بسیار بدتر می کند. کافئین به عنوان یک محرک، ضربان قلب و تنفس را تسریع می کند و اضطراب را بدتر می کند. علاوه بر این، اگر فنجان‌های قهوه خواب را خراب کند، احتمالاً روز بعد احساس اضطراب بیشتری ایجاد می شود.

یک بررسی تحقیقاتی در سال 2022 تأیید کرد اگر فردی یک اختلال اضطرابی دارد، کافئین بیش از حد باعث ایجاد حملات پانیک می شود. شواهدی نیز وجود دارد که کافئین ممکن است باعث ایجاد حالت های شیدایی در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی شود. این به این دلیل است که کافئین یک محرک است، خواب را مختل می کند و به سادگی با داروها تداخل دارد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان