افسردگی فصلی را دور بزنید+ 5 راهکار در دسترس

خط سلامت: افسردگی فصلی، یکی از انواع فرعی افسردگی است که نشانه های آن معمولا در فصل زمستان و پاییز دیده می شود.

افسردگی فصلی را دور بزنید+ 5 راهکار در دسترس

  افسردگی فصلی که عمدتا به دلیل کاهش طول روز در زمستان و پاییز ایجاد می شود؛ عملکرد فرد را در ابعاد مختلف زندگی تحت تاثیر قرار می دهد.

 کاهش افسردگی فصلی

به گزارش خط سلامت انجام برخی فعالیت ها، در فصل زمستان و پاییز، منجر به افزایش روحیه و کاهش علایم افسردگی فصلی می شود. این فعالیت ها عبارت است از:

نوشیدن مایعات کافی

علاوه بر مصرف آب، استفاده از چای، دمنوش و سایر نوشیدنی های گرم در فصل زمستان، تاحدودی منجر به تثبیت خلق می شود که احتمال ابتلا به افسردگی فصلی را کاهش می دهد. با این حال لازم است در مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین احتیاط کرد.

دوری از اخبار منفی

حضور بیشتر در داخل خانه در زمستان قطعا باعث افزایش زمان کار با وسایل الکترونیکی می شود؛ بنابراین توجه به محتوایی که تماشا می شود، ضروری است؛ چراکه قطعاً بر سلامت عاطفی و روانی فرد تأثیر می گذارد. تماشای مکرر محتواهای نوستالژیک که خاطرات شیرین و مطلوب کودکی را مرور می کند، در برخی افراد منجر به احساس غم، حسرت و ابتلا به افسردگی فصلی می شود.

 مراقبت از خود

برای پیشگیری از افسردگی فصلی، تعیین زمان خواب و بیداری مشخص ضروری است. خوردن غذاهای سالم و ورزش کردن، موجب بهتر شدن ظاهر و جسم افراد شده و اعتماد به نفس آن ها را بالا می برد.

 تنظیم سطح ویتامین D و B۱۲

ویتامین D و B۱۲ به طور مستقیم بر روحیه افراد تأثیر می گذارند. کمبود این ویتامین ها باعث احساس غمگینی می شود که بطور بالقوه احتمال افسردگی فصلی را افزایش می دهد.

تقویت ارتباطات اجتماعی

برقراری ارتباط با دیگران از طریق کاهش احساس تنهایی و تامین منابع حمایتی، احتمال ابتلا به افسردگی فصلی را کاهش می دهد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان