بر اساس مطالعهای جدید از دانشگاه بث، روزانه تنها 10 دقیقه تمرین ذهنآگاهی میتواند افسردگی را تا 19 درصد کاهش دهد.
به گزارش خط سلامت در این مطلب به معرفی فواید ورزش برای تقویت سلامت و تسکین علایم افسردگی می پردازیم؛ با ما همراه باشید.
تاثیر 10 دقیقه ورزش روزانه بر درمان افسردگی
بر اساس مطالعهای جدید از دانشگاه بث، روزانه تنها 10 دقیقه تمرین ذهنآگاهی میتواند افسردگی را تا 19 درصد کاهش دهد. این پژوهش که بر روی 1247 نفر انجام شده، نشان داده که تمرینات ساده ذهنآگاهی شامل تمرکز بر تنفس، اسکن بدن و توجه به لحظه حال، تأثیر چشمگیری بر کاهش اضطراب، بهبود سلامت عمومی و نگرش مثبت نسبت به بهداشت دارد. پس از یک ماه، شرکتکنندگان از احساس کنترل بهتر و افزایش حس شادی و آرامش در زندگی خود خبر دادند.
این مطالعه همچنین به اهمیت تکنولوژی در بهبود زندگی اشاره دارد، زیرا شرکتکنندگان با استفاده از یک اپلیکیشن رایگان ذهنآگاهی تمرین کرده و به نتایج مثبت دست یافتند. این تحقیق نشان میدهد که تکنیکهای ساده مانند ذهنآگاهی میتوانند به ساخت عادات پایدار در افراد کمک کرده و به کاهش مشکلات روانی و بهبود کیفیت زندگی منجر شوند.
ورزش چگونه به کاهش افسردگی کمک می کند؟
ورزش به کاهش افسردگی کمک میکند از طریق تاثیرات مثبت آن بر بدن و ذهن. فعالیتهای فیزیکی باعث آزاد شدن اندورفینها، یا همان "هورمونهای شادی"، در مغز میشوند که به ایجاد احساسات مثبت و کاهش استرس کمک میکنند. این هورمونها نهتنها سطح انرژی و شادابی فرد را بالا میبرند، بلکه حس افسردگی و اضطراب را کاهش میدهند.
ورزش همچنین میتواند اعتماد به نفس و حس دستیابی به موفقیت را افزایش دهد. بهعلاوه، ورزش میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کرده و باعث کاهش خستگی مزمن شود که یکی از علائم افسردگی است. از سوی دیگر، فعالیتهای ورزشی فرصتی برای ارتباط با دیگران ایجاد میکنند و این تعاملات اجتماعی میتوانند حس انزوا و تنهایی، که افسردگی را تشدید میکند، کاهش دهند.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است