ویژگیهای مشخصی در اوتیسم ">گفتار کودکان مبتلا به اوتیسم دیده میشود که میتواند به شناسایی زودهنگام اوتیسم کمک کند.
به گزارش خط سلامت در این مقاله به معرفی برخی از مهم ترین ویژگی های گفتاری در کودکان مبتلا به اوتیسم، می پردازیم.
کودکان اوتیستیک چگونه صحبت میکنند؟
کودکان اوتیستیک ممکن است تمایل کمتری به نگاه کردن مستقیم در چشم فرد مقابل داشته باشند. همچنین آن ها غالبا به جای درک کلی مفهوم جمله، ممکن است بر کلمات و عبارات خاص تمرکز کنند.
این کودکان در درک منظور پنهان در کلمات و عبارات مشکل دارند و ترجیح میدهند همه چیز بهصورت مستقیم و واضح بیان شود.
تقلید کردن؛ یک ویژگی مشخص در کودکان مبتلا به اوتیسم
تقلید، یکی از مهمترین راههای یادگیری و تعامل اجتماعی در کودکان است. وقتی کودکان با دیگران صحبت میکنند، اغلب کلمات، عبارات و حتی لحن آنها را تکرار میکنند. این کار به آنها کمک میکند تا زبان را بهتر یاد بگیرند و ارتباط قویتری با دیگران برقرار کنند.
تفاوت تقلید در کودکان اوتیستیک و غیر اوتیستیک
تحقیقات نشان داده است کودکان اوتیستیک، الگوی تقلید متفاوتی نسبت به کودکان دیگر دارند. آنها کمتر تمایل دارند که کلمات و عبارات دیگران را تکرار کنند و بهجای آن، ممکن است عبارات را بهصورت کلمه به کلمه تکرار کنند. این تفاوت در تقلید، میتواند یکی از نشانههای اولیه اوتیسم باشد.
اهمیت تشخیص زودهنگام اوتیسم
تشخیص زودهنگام اوتیسم بسیار مهم است، زیرا مداخلات درمانی زودهنگام میتواند به بهبود قابل توجه مهارتهای ارتباطی، اجتماعی و شناختی کودکان کمک کند. با درک تفاوتهای در الگوهای مکالمه کودکان اوتیستیک، میتوان به تشخیص زودهنگام این اختلال کمک کرد و به کودکان و خانوادههای آنها خدمات مناسبتری ارائه داد.
نتیجهگیری
الگوهای مکالمه کودکان، میتواند اطلاعات ارزشمندی را در مورد رشد زبان و ارتباط آنها ارائه دهد. تفاوت در الگوهای تقلید در کودکان اوتیستیک، میتواند یکی از نشانههای اولیه این اختلال باشد. با آگاهی از این تفاوتها، میتوان به تشخیص زودهنگام اوتیسم کمک کرد و به کودکان و خانوادههای آنها حمایت و کمکهای لازم را ارائه داد.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است